Ultima oră
Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament
Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri
Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open
Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open
VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează! VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează!
Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB! Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB!

Verdictul dat înaintea EURO 2024! Analiza după cele două amicale ale naţionalei României. „Dacă jucam cu ei, dădeam un gol”

Echipa nationala Publicat pe 9 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21623487/1/romania-liechtenstein-amical-7-06-2024.jpg

Sorin Cârţu a analizat situaţia naţionalei României înainte de debutul la EURO 2024, cu Ucraina.

Echipa naţionala a înregistrat două egaluri în amicalele cu Bulgaria şi Liechtenstein, ambele încheiate 0-0, dar Edi Iordănescu şi „tricolorii” au spus în mai multe rânduri că obiectivul Românei este ieşirea din grupa din care mai fac parte Belgia, Ucraina şi Slovacia.

După cele două partide amicale, Sorin Cârţu a vorbit despre şansele ca naţionala României să iasă din grupa de la EURO 2024.

”Mă gândesc că au vrut să dezvolte jocul ofensiv, evoluând în faţa unei echipe predominant defensive. Au ales un adversar mai facil, ca să le creeze o stare de confort. Nici în calificări n-am fost o echipă care să-şi impună stilul, cine ştie ce se întâmplă şi cu Campionatul European. Ar fi putut alege un adversar mai puternic, mai ales că ne apropiem de meciurile oficiale, dar au ţinut cont şi de riscul de accidentări

Am înţeles că obiectivul este să ieşim din grupe, dar la ce am jucat în aceste două amicale, îmi e greu de crezut că se va putea întâmpla asta. Dacă jucam cu Mitriţă, Louis Munteanu şi Ştefănescu, dădeam un gol, mi-a spus cineva. Aşa este. El şi-a ales mai mulţi jucători pe placul lui. El a făcut selecţia pe baza unor principii personale, pe care Edi le consideră a fi bune. Adversarii de la EURO ne sunt superiori”., a declarat Cârţu, la Digi Sport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri