Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

Vasile Miriuţă, de-a dreptul scandalizat de ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc. „Păi ce meci e ăsta” | EXCLUSIV

Fotbal Romania Publicat pe 25 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21604894/1/screenshot-63.png

Vasile Miriuţă a fost de-a dreptul scandalizat de felul în care se joacă la Liga 3 din România şi de duelurile dezechilibrate din a treia divizie.

În studio-ul Fotbal Show a avut loc o discuţie despre schimbările care ar trebui să apară în ligile inferioare pentru a putea deveni mai competitive. 

Vasile Miriuţă a vorbit la Prima Sport despre deplasările dificile pe care trebuia să le facă Minaur Baia mare atunci când el era acolo. Antrenorul este scandalizat de nivelul din Liga 3 a României şi propune ca cele 10 serii să se transforme în 5. 

„Am să dau exemplu Baia Mare, că am fost acolo, ai o deplasare la Slobozia şi de acolo vii la Reşiţa. Tu nu mai vii înapoi la Baia Mare şi stai o săptămână pe drumuri şi cheltui 10.000 de euro, din două deplasări.

La divizia C ar trebui să faci 5 serii din 10 alea, pentru că nu retrogradează nimeni la divizia C, că nu mai au unde să se ducă. A fost un meci 8-6, păi ce meci e ăsta la divizia C”, a declarat Vasile Miriuţă, la Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele