Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Ungurii râd de noi după ce Florinel Coman şi Otele au ajuns în ţările arabe: ”Au deja tradiţie să vândă acolo cei mai buni marcatori!”

Fotbal Internațional Publicat pe 9 iul 2024
mail-share icon Email

Florinel Coman a fost cedat de FCSB la gruparea din Qatar Al-Gharafa, contra unei sume impresionante.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21661764/1/coman.jpg

Patronul „roş-albaştrilor” a dezvăluit că Florinel Coman va pleca în cele din urmă de la FCSB şi nu va juca în preliminariile pentru cupele europene.

Becali a anunţat că, totuşi, a reuşit să obţină 5.250.000 de euro în schimbul jucătorului, după ce a negociat cu gruparea din Qatar.

După ce Coman şi Atele au ajuns în zona arabă, presa din Ungaria a ironizat cele două mutări din Superligă. 

”Devine o tradiţie ca cel mai de succes atacant din prima ligă a României să fie cumpărat de echipe din ţările arabe şi acum, la o diferenţă de 24 de ore, amândoi golgheterii sezonului 2023-2024 din Superliga au ajuns la cluburi din zona Golfului.

Duminică, Al-Garafa a anunţat oficial achiziţia lui Florinel Coman. Jucătorul de 26 de ani, care a jucat la Euro 2024, a ajutat echipa din Bucureşti să ia titlul cu 18 goluri şi 10 assist-uri sezonul trecut.

Luni, fostul club a lui Balasz Dzudzsak, Al-Vahda l-a prezentat pe Philip Otele. Nigerianul de 25 de ani este atacant şi a marcat 18 goluri şi a oferit 8 assist-uri sezonul trecut pentru CFR Cluj”, au notat maghiarii de la Nemzeti Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri