Ultima oră
CSM Bucureşti i-a administrat Gloriei Bistriţa prima înfrângere a sezonului intern CSM Bucureşti i-a administrat Gloriei Bistriţa prima înfrângere a sezonului intern
FCSB, decizie finală în privinţa lui Lukasz Zima FCSB, decizie finală în privinţa lui Lukasz Zima
Vasile Miriţă a numit ţeapa etapei din Superliga. „Nu mă aşteptam la asta” | EXCLUSIV VIDEO Vasile Miriţă a numit ţeapa etapei din Superliga. „Nu mă aşteptam la asta” | EXCLUSIV VIDEO
EXCLUSIV | Vasile Miriuţă l-a pus la zid pe un fost mare jucător! "E inadmisibil. Bea de stinge" EXCLUSIV | Vasile Miriuţă l-a pus la zid pe un fost mare jucător! "E inadmisibil. Bea de stinge"
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!
EXCLUSIV | "Moaştele lui Sfânta Parascheva trebuiau să le mai aducă pe bancă". Reacţie foarte dură după gestul lui Mihai Pintilii EXCLUSIV | "Moaştele lui Sfânta Parascheva trebuiau să le mai aducă pe bancă". Reacţie foarte dură după gestul lui Mihai Pintilii

Ultimă oră! Vestea care surprinde toată planeta! Starul mondial argentinian vrea să se retragă în glorie după finala de la Copa America

Fotbal Internațional Publicat pe 10 iul 2024
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21663276/2/profimedia-0888666748.jpg

Argentina a reuşit să ajungă în finala Copa America, după ce a învins-o pe Canada în semifinale, scor 2-0. Marcatorii partidei au fost Julian Alvarez şi Lionel Messi.

În finală, Argentina va întâlni câştigătoarea duelului Uruguay - Columbia.

Argentinianul Angel Di Maria (36 de ani) a anunţat că finala Copa America va fi ultimul meci pe care îl va juca la echipa naţională. 

Di Maria este liber de contract, după a părăsit gruparea Benfica. 

”Nu sunt pregătit pentru ultimul meu meci la echipa naţională, dar a venit timpul. Orice s-ar întâmpla în finală, pot ieşi pe uşa din faţă. Am dat totul.

Mi-am dat întotdeauna viaţa pentru acest tricou. Au fost şi momente mai puţin bune, dar le sunt recunoscător tuturor celor care m-au susţinut”, a declarat cel poreclit ”El Fideo”, citat de Fabrizio Romano.

Angel Di Maria a evoluat în patru meciuri din cele cinci disputate de Argentina la Copa America: cu Chile (18 minute), Peru (77 minute), contra Canadei, în grupe (68 minute), dar şi în semifinale (78 minute).

  • 144 de selecţii şi 31 de goluri are Di Maria la naţionala ”Albicelestă”.
  • Angel Di Maria a câştigat două trofee alături de Argentina: Copa America (2021) şi Cupa Mondială (2022)

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri