Ultima oră
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
VIDEO | Champions League se vede în direct pe canalele Prima Sport! Lille - Real Madrid, Liverpool - Bologna şi Aston Villa - Bayern. Madrilenii conduşi de francezi VIDEO | Champions League se vede în direct pe canalele Prima Sport! Lille - Real Madrid, Liverpool - Bologna şi Aston Villa - Bayern. Madrilenii conduşi de francezi
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Ultimă oră! Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid după ce a nu a prins niciun meci în capitala Spaniei

Stranieri Publicat pe 9 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21661830/1/screenshot-45.png

Horaţiu Moldovan a ajuns la Atletico Madrid, iarna trecută. Fostul portar al Rapidului a ales să semneze cu formaţia pregătită de Simeone, deşi mai avea o ofertă pe masă. De serviciile lui Moldovan era interesată şi Betis.

Până în acest moment, Horaţiu nu a prins niciun minut în tricoul madrilenilor, iar acesta se gândeşte să plece, deoarece vrea să găsească o echipă la care să joace.

Presa din Scoţia a dezvăluit că Celtic este interesată de serviciile lui Moldovan, după ce veteranul Joe Hart (37 de ani) s-a retras la finele acestui sezon.

După declaraţiile portarului nostru, Atletico Madrid a luat marea decizie. Clubul din Spania nu se va împotrivi unei plecări a fostului jucător de la Rapid. 

Mai mult decât atât, Mundo Deportivo a anunţat că Atletico Madrid îi caută deja înlocuitor jucătorului nostru. Sursa menţionată a precizat că David Soria, de la Getafe, ar fi alesul pentru a ocupa postul de rezervă a lui Oblak. 

Fabrizio Romano a scris că Atletico Madrid i-a găsit deja un înlocuitor lui Moldovan, iar spaniolii au început discuţiile. Walter Benitez, portarul grupării PSV Eindhoven ar fi jucătorul care îl va înlocui pe internaţionalul român.

Se pare că Moldovan ar putea să schimbe echipa în sezonul viitor. Rayo Vallecano este clubul care ar dori să îl achiziţioneze sub formă de împrumut, potrivit informaţiilor oferite de orangesport. Negocierile s-ar purta chiar în acest moment, cât timp fotbalistul este vacanţă. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele