Ultima oră
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"

Trei jucători ar putea pleca de la Corvinul după eliminarea din cupele europene

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 14 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21702645/1/fc-corvinul-hunedoara-fc-astana-confernce-league-al-treilea-tur-preliminar-08-08-2024-1.jpg

Corvinul Hunedoara, deţinătoarea Cupei României, a fost eliminată de echipa Astana în turul trei preliminar al Conference League.

După ce în tur, la Sibiu, a fost 2-1 pentru Astana, în partida retur, la Almatî, gruparea din Kazahstan s-a impus cu 6-1. Ca urmare a acestui rezultat, Corvinul şi-a încheiat parcursul în cupele europene.

Pentru Astana au marcat Charles ’13, ’68, Tomasov ’57, ’76, Gripshi ’73 şi Astanov ‘84. Corvinul a înscris prin Neacşa ’78.

Impresarul Bogdan Apostu a dezvăluit că divizionara secundă s-ar putea despărţi de: Buş, Roger şi Ubbink. Cei trei mai au contracte până în 2025, dar salariile acestora sunt greu de suportat.

”Vizavi de transferuri, rămâne să discutăm cu cei 3 jucători. V-am spus, Roger şi Sergiu Buş şi Ubbink au semnat contracte pe un an, dar înţelegerea a fost că atunci când se părăseşte competiţia europeană, să discutăm din nou.

În funcţie de posibilităţi... Corvinul nu-şi mai permite, şi-a permis doar pe perioada participării în cupele europene. Să vedem în ce măsură ei pot rămâne în continuare sau nu”,
a spus Apostu, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele