Ultima oră
Ar putea să o coste pe Dinamo, pentru derby-ul cu FCSB! Greşeala pe care au făcut-o „câinii. „Ştiam că 80/90% se va accidenta” | EXCLUSIV Ar putea să o coste pe Dinamo, pentru derby-ul cu FCSB! Greşeala pe care au făcut-o „câinii. „Ştiam că 80/90% se va accidenta” | EXCLUSIV
Recordul din Liga Campionilor pe care un jucător al Barcei îl deţine, dar Yamal nu-l mai poate doborî Recordul din Liga Campionilor pe care un jucător al Barcei îl deţine, dar Yamal nu-l mai poate doborî
David Popovici, campion şi în afara bazinului de înot! Sportivul a strâns peste 160.000 de euro, pentru 11 copii cu nevoi speciale David Popovici, campion şi în afara bazinului de înot! Sportivul a strâns peste 160.000 de euro, pentru 11 copii cu nevoi speciale
Roger Federer, cel mai mare rival din tenis a lui Nadal, a reacţionat imediat după anunţul de retragere al spaniolului. Ce a spus Nick Kyrgios Roger Federer, cel mai mare rival din tenis a lui Nadal, a reacţionat imediat după anunţul de retragere al spaniolului. Ce a spus Nick Kyrgios
Reacţia dură a nemţilor, după ce Klopp a semant cu grupul Red Bull. „S-a vândut” Reacţia dură a nemţilor, după ce Klopp a semant cu grupul Red Bull. „S-a vândut”
VIDEO | Rafael Nadal, „regele zgurii”, şi-a anunţat retragerea din activitate. „Este o decizie dificilă” VIDEO | Rafael Nadal, „regele zgurii”, şi-a anunţat retragerea din activitate. „Este o decizie dificilă”

Surpriză mare! Cel mai experimentat jucător al Austriei lipseşte de la EURO

Fotbal Internațional Publicat pe 21 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21599833/1/profimedia-0787007428.jpg

Echipa Austriei nu se va putea baza pe căpitanul David Alaba, accidentat, care nu a fost inclus în lotul de 29 de jucători anunţat, marţi, de selecţionerul Ralf Rangnick.

După ce şi-a rupt ligamentul încrucişat anterior al genunchiului stâng în decembrie cu Real Madrid, fundaşul central nu s-a recuperat suficient pentru a putea participa la Euro, dar căpitanul Austriei va fi prezent alături de coechipierii săi în perioada premergătoare turneului.

"Bineînţeles, este mare păcat că nu este disponibil ca jucător. Am vorbit cu el în ultimele săptămâni şi mi-a spus foarte clar că îşi doreşte în continuare să fie alături de noi", a explicat Ralf Rangnick. Prin urmare, jucătorul se va alătura lotului Austriei "pe 4 sau 5 iunie", a adăugat selecţionerul.

În lotul Austriei este şi fundaşul Flavius Daniliuc, ai cărui părinţi sunt români.

De pe lista de 29 de jucători prezentată marţi, Rangnick va trebui să retragă cel puţin trei nume până la 7 iunie pentru grupul său final de 26 de jucători pentru Euro-2024.

Austria, repartizată în Grupa D, va începe turneul împotriva Franţei, luni 17 iunie, la Düsseldorf , urmând ca trei zile mai târziu să întâlnească Polonia la Berlin  şi să încheie faza grupelor împotriva Olandei, la Berlin, pe 25 iunie.

Lotul Austriei este următorul:

Portari: Niklas Hedl, Tobias Lawal, Heinz Lindner, Patrick Pentz.

Fundaşi: Flavius Daniliuc, Kevin Danso, Stefan Lainer, Philipp Lienhart, Phillipp Mwene, Stefan Posch, Leopold Querfeld, Gernot Trauner, Maximilian Wöber.

Mijlocaşi: Thierno Ballo, Christoph Baumgartner, Florian Grillitsch, Marco Grüll, Florian Kainz, Konrad Laimer, Alexander Prass, Marcel Sabitzer, Romano Schmid, Matthias Seidl, Nicolas Seiwald, Patrick Wimmer.

Atacanţi: Marko Arnautovic, Maximilian Entrup, Michael Gregoritsch, Andreas Weimann.

 
mail-share icon Email
viewscnt