Ultima oră
Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament
Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri
Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open
Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open
VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează! VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează!
Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB! Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB!

Spaniolul Carlos Alcaraz a câştigat titlul la Roland Garros, după ce l-a învins pe Alexander Zverev

Tenis Publicat pe 9 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21623482/1/rg-2024.jpg

Jucătorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz a câştigat duminică titlul de campion la Roland Garros, după ce l-a învins în finală pe germanul Alexander Zverev, după un meci care a durat mai bine de patru ore.

Carlos Alcaraz (21 de ani, locul 3 ATP) a dominat primul set, pe care l-a câştigat cu 6-3, dar Alexander Zverev (27 de ani, locul 4 ATP) a revenit excelent în setul secund, în care s-a impus cu 6-2.

Alcaraz a început bine setul al treilea, a condus cu 5-2, dar Zverev a rămas concentrat şi calm, a egalat la 5 şi a câştigat un break pentru a trece la conducere cu 6-5, impunându-se cu 7-5. Alcaraz a egalat situaţia cu un 6-1 administrat germanului în setul al patrulea şi s-a intrat în decisiv.

Spaniolul s-a impus cu 6-2 şi a cucerit primul său titlu la Roland Garros şi al treilea de Mare Şlem din carieră, după o finală care s-a întins pe durata a patru ore şi 19 minute.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele