Ultima oră
Superstarul lui Manchester United şi-a anunţat plecarea de la echipă Superstarul lui Manchester United şi-a anunţat plecarea de la echipă
Un fotbalist german a refuzat convocarea la naţională Un fotbalist german a refuzat convocarea la naţională
Mihai Stoichiţă, declaraţie interesantă înaintea meciului cu Cipru. "Nu sunt meschin." Mihai Stoichiţă, declaraţie interesantă înaintea meciului cu Cipru. "Nu sunt meschin."
Verdict la CFR Cluj! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu, după ce atacantul a petrecut în club până la 5 dimineaţa Verdict la CFR Cluj! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu, după ce atacantul a petrecut în club până la 5 dimineaţa
Unde se afla Kylian Mbappe când Franţa o spulbera pe Israel, în Nations League Unde se afla Kylian Mbappe când Franţa o spulbera pe Israel, în Nations League
Marcel Răducanu, critic înaintea meciurilor naţionalei! Gigi Becali şi Adrian Mutu, cei vizaţi. „Nu poate fi criticat niciodată! Asta e mentalitatea din România” Marcel Răducanu, critic înaintea meciurilor naţionalei! Gigi Becali şi Adrian Mutu, cei vizaţi. „Nu poate fi criticat niciodată! Asta e mentalitatea din România”

Serena Williams va prezenta gala premiilor ESPY în iulie

Tenis Publicat pe 15 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21592416/1/twitter-serena.jpg

Serena Williams va prezenta gala premiilor ESPY în iulie

Serena Williams va fi prezentatoarea ediţiei din 2024 a premiilor ESPY, în luna iulie, a anunţat marţi ESPN.

Multipla campioană de Grand Slam, care s-a retras după US Open 2022 şi care este considerată una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din toate timpurile, va urca pe scenă în data de 11 iulie, la The Dolby Theatre din Los Angeles.

"Acesta este un vis devenit realitate pentru mine şi ceva ce am vrut să fac de când mă ştiu", a declarat Williams, în vârstă de 42 de ani. "A fost un an senzaţional pentru sport şi unul fără precedent pentru sportive. Abia aştept să le sărbătoresc pe toate pe scenă în iulie".

Premiile ESPY, care sunt coproduse de ESPN şi Full Day Productions, marchează anul trecut în domeniul sportului prin recunoaşterea principalelor performanţe sportive, retrăind momente de neuitat şi salutând performerii şi performanţele.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele