Ultima oră
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"

S-a dat startul în Turul României! Prima etapă a fost spectaculoasă

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 14 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21702618/1/cic.jpg

Cea de-a 56-a ediţie a Turului României a început în 14 august la Deva şi propune 5 etape care trec prin Alba Iulia, Păltiniş, Sibiu, Cristian (BV) şi Târgovişte, înainte de a ajunge la finiş, în 18 august, la Bucureşti, unde pentru prima dată după 20 de ani, marea finală se va desfăşura pe Bulevardul Unirii, cu start la 9.30.

Prima etapă a fost extrem de palpitantă şi a fost decisă la un sprint în 3. Câştig de cauză a avut slovacul Lukas Kubis (Elkov - Kasper), urmat de italianul Davide Toneatti (Astana Qazaqstan Development Team). Pe ultima treaptă a urcat reprezentantul nostru, Cristian Răileanu (National Team Of Romania).

La start sunt peste 150 de ciclişti participanţi, din 14 ţări, & cea mai mare participare românească din ultimele ediţii (6 echipe).

Trei rutieri români extrem de interesanţi se regăsesc în plutonul ediţiei din 2024:

  • Cristian Răileanu este campionul naţional la Fond şi are şanse foarte mari la câştigarea clasamentului general.
  • Daniel Crista este fost campion naţional la contratimp şi singurul roman care a făcut performanţă pe velodrom - a fost la un pas să ne califice la JO de la Paris. A înfiinţat la Reşiţa o echipă de club, care debutează în TR 2024.
  • Mihnea Harasim, care e campion naţional U23 la Contratimp,  pedalează la echipa americană Skyline şi este şi el un pariu care aşteaptă să fie câştigat pentru ciclismul românesc.  



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele