Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

Remarcatul lui Ilie Dumitrescu, după meciul de adio al Generaţiei de Aur. „Era tot timpul 2 contra 1 la el acolo, s-a descurcat foarte bine”

Fotbal Romania Publicat pe 26 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21605794/1/romania-generatia-de-aur-legendele-lumii-amical-25-05-2024.jpg

Generaţia de Aur a făcut spectacol în meciul său de adio, sâmbătă seara, pe Arena Naţională, învingând selecţionata Legendelor Lumii, cu scorul de 3-2. Golurile tricolorilor au fost marcate de Panduru, Hagi şi Gâlcă.

La finalul meciului Ilie Dumitrescu a vorbit despre calitatea lui Gică Hagi, despre care a spus că este cel mai bun jucător român din punctul lui de vedere. Fostul jucător al Stelei l-a remarcat pe Dorinel Munteanu, pentru acest meci, şi şi-a justificat alegerea.

„Hagi este rar, din punctul meu de vedere cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc şi s-a văzut, chiar şi la vârsta lui şi ceva kilograme în plus, e unic. Pe mine m-a impresionat Munteanu, a fost singur pe partea stânga, n-am coborât niciodată cu adversarul, era tot timpul 2 contra 1 la el acolo, s-a descurcat foarte bine Dorinel, Belo nemaipomenit. Răzvan, băiatul lui Prodan, perfect, Petrescu s-a chinuit şi el pe acolo puţin.

Accidental am fost la aceeaşi masă aseară (n.r. cu Mourinho), a fost o experienţă frumoasă pentru mine”, a declarat Ilie Dumitrescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele