Ultima oră
Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri
Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open
Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open
VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează! VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează!
Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB! Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB!
Alexandru Mitriţă, despre echipa naţională. ”Se vede că este un grup unit şi prin acest lucru se văd şi rezultatele” Alexandru Mitriţă, despre echipa naţională. ”Se vede că este un grup unit şi prin acest lucru se văd şi rezultatele”

Punct final! Edi Iordănescu s-a hotârât în privinţa viitorului său: „Şi-a anunţat familia”

Echipa nationala Publicat pe 10 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21624685/1/romania-bulgaria-amical-4-06-2024-4.jpg

Viitorul lui Edi Iordănescu pe banca echipei naţionale a fost incert timp de luni de zile, în care acesta a primit şi o oferta de uriasă din Arabia Saudită.

Selecţionerul a fost ofertat de Al-Ahli, unde ar fi încasat 5 milioane de euro anual, de 20 de ori mai mult decât primeşte în acest moment de la FRF, însă a refuzat.

Edi Iordănescu s-a decis în cele din urmă şi va continua la „cârma” echipei naţionale. Acesta ar urma să semneze chiar în timpul Campionatului European.

”Înainte de plecarea în Germania, Edi Iordănescu şi-a anunţat familia că va continua la echipa naţională. A făcut mai mult decât un pas către a semna prelungirea, lucru care se va întâmpla, cel mai probabil, în Germania”, a transmis jurnalistul Dan Filoti, pentru Digi Sport.

Partidele tricolorilor din faza grupelor de la Euro:

  • Luni, 17 iunie: ROMÂNIA – Ucraina (München, 16:00)
  • Sâmbătă, 22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Köln, 22:00)
  • Miercuri, 26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19:00) 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri