Ultima oră

Preşedintele federaţiei albaneze de atletism şi secretarul general al forului au fost suspendaţi pentru falsificarea unui rezultat

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 26 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21106953/1/atletisn.jpg

Preşedintele Federaţiei Albaneze de Atletiism şi secretarul general al forului au fost suspendaţi de Athletics Integrity Unit (AIU) cinci ani, respectiv patru ani, pentru falsificarea unui rezultat al sportivului Izmir Smajlaj la săritura în lungime, relatează Reuters.

Smajlaj a fost suspendat provizoriu în decembrie, împreună cu preşedintele federaţiei, Gjegj Ruli, şi cu secretarul general Nikolin Dionisi, pentru încălcarea Codului de Conduită al World Athletics.

Cei trei sunt acuzaţi că au oferit informaţii false federaţiei mondiale şi AIU cu privire la rezultatul unui concurs de la Tirana, din mai 2021.

AIU i-a suspendat miercuri pe cei doi oficialai, dar a ridicat suspendarea provizorie în cazul lui Smajlaj. Smajlaj a ocupat primul loc, cu 8.16 m, la competiţia Dita E Kercimeve, performanţă care i-a adus calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Citește și

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele

COMPANIA utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Inainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi ca poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmand instructiunile din Politica de Cookie.

Puteti merge chiar acum si sa va exprimati acordul individual la nivel de cookie: