Ultima oră
VIDEO | Champions League: Barcelona a făcut spectacol! Arsenal, victorie solidă cu PSG! City, fără emoţii. Inter a făcut scor. Vezi AICI rezultatele complete după o nouă seară nebună VIDEO | Champions League: Barcelona a făcut spectacol! Arsenal, victorie solidă cu PSG! City, fără emoţii. Inter a făcut scor. Vezi AICI rezultatele complete după o nouă seară nebună
Schonenwerd – Corona Braşov 1-3, în turul II al Ligii Campionilor la volei Schonenwerd – Corona Braşov 1-3, în turul II al Ligii Campionilor la volei
”Poate e ceva mental”. Jucătorul de la Rapid care nu se regăseşte în acest sezon ”Poate e ceva mental”. Jucătorul de la Rapid care nu se regăseşte în acest sezon
Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu
VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi
VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria

Philipp Lahm a lăudat România, înaintea marei finale EURO 2024. „Ei sunt cei care m-au impresionat cel mai mult"

EURO 2024 Publicat pe 14 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21668054/1/lahm-fb.jpg

Philip Lahm a vorbit despre felul în care s-a desfăşurat Campionatul European din Germania, înaintea marei finale Spania - Anglia.

Directorul tehnic al turneului final din Germania şi fostul mare fundaş al lui Bayern Munchen, Lahm a scos în evidenţă, într-un interviu acordat celor de la Bild, organizarea excelentă de la acest EURO.

Campionul Mondial cu Germania în 2014 a recunoscut că a fost impresionat de suporterii României, Scoţiei, Georgiei şi Olandei la acest EURO.

"Sunt foarte mulţumit de modul în care EURO 2024 s-a desfăşurat. Totul a fost paşnic, oamenii s-au distrat şi au vrut să fie împreună. Toate meciurile s-au disputat cu casa închisă şi în jur de şase milioane de oameni s-au strâns în fan zone-uri. UEFA EURO 2024 a fost un succes complet.

Sloganul nostru la acest turneu a fost 'Uniţi prin fotbal', iar acest lucru a fost evident. Astfel de turnee majore aduc împreună un număr uriaş de oameni. Între Campionatul Mondial din 2006 şi Campionatul European din 2024, situaţia este foarte diferită. Atunci nu existau telefoane inteligente, tehnologia nu era atât de avansată. Este o eră complet diferită, însă fotbalul aduce în continuare divertisment şi oameni împreună.

Ce fani m-au impresionat cel mai mult? Gălăgioşii şi iubitorii de bere scoţieni. Mi s-au părut foarte prietenoşi, s-au distrat şi s-au bucurat să facă parte din acest Campionat European. Dar şi fanii români şi cei din Georgia. A fost minunat să vedem cât de mulţi fani din fiecare ţară merg la stadioane. În plus, n-am văzut niciodată marşuri ca acestea ale suporterilor, iar olandezii s-au remarcat la acest capitol", a spus Philipp Lahm, într-un interviu pentru Bild.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele