Ultima oră
OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat
Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume
Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România
EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB
NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă
Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal

Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas vor juca împreună la dublu mixt, la Roland Garros

Tenis Publicat pe 28 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21608804/1/rg.jpg

Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas vor juca împreună la dublu mixt, la Roland Garros

Pentru prima dată, Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas vor juca împreună un meci oficial. Spaniola de 26 de ani şi grecul de 25 de ani au cerut un wild-card pentru a intra pe tabloul de dublu mixt de la Roland Garros.

Tsitsipas a confirmat presei din ţara sa natală că se află din nou într-o relaţie cu Badosa, după ce au luat o pauză de câteva săptămâni pentru a gestiona mai bine presiunea turneelor cu viaţa personală.

",Mi-am dat seama că relaţia mea cu Paula este complet diferită de toate cele pe care le-am avut în trecut. Simt că este sufletul meu pereche şi că ne înţelegem", a declarat el pentru publicaţie Sports DNA. ",Asta face ca tot ceea ce fac să merite şi o vreau alături de mine cât mai des posibil", a spus el..

În primul tur, perechea Badosa-Tsitsipas va întâlni un cuplu format din japoneza Ena Shibahara şi americanul Nathaniel Lammons.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele