Ultima oră
VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat şi cursa principală de la Motegi. Italianul a redus mult din ecart în clasamentul general VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat şi cursa principală de la Motegi. Italianul a redus mult din ecart în clasamentul general
Tun financiar pe care îl poate da Gigi Becali dacă îl vinde pe Bîrligea! Care este de fapt clauza reală din contractul atacantului Tun financiar pe care îl poate da Gigi Becali dacă îl vinde pe Bîrligea! Care este de fapt clauza reală din contractul atacantului
Anunţul lui Dani Carvajal după ce s-a accidentat grav: ”Revin ca o bestie!”

Anunţul lui Dani Carvajal după ce s-a accidentat grav: ”Revin ca o bestie!”
Ana Bogdan a ratat calificarea pe tabloul principal la Wuhan

Ana Bogdan a ratat calificarea pe tabloul principal la Wuhan
Nicuşor Bancu, fără menajamente după egalul cu Oţelul Galaţi. „Mizerabil!” Nicuşor Bancu, fără menajamente după egalul cu Oţelul Galaţi. „Mizerabil!”
„O luaţi în calcul pe Oţelul sau pe Craiova?”. MM Stoica a răspuns fără să stea pe gânduri: „Cu tot respectul” | VIDEO EXCLUSIV „O luaţi în calcul pe Oţelul sau pe Craiova?”. MM Stoica a răspuns fără să stea pe gânduri: „Cu tot respectul” | VIDEO EXCLUSIV

Parma e gata să renunţe la Dennis Man! Italienii i-au fixat preţul internaţionalului român

Stranieri Publicat pe 19 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21635342/1/romania-ucraina-uefa-euro-2024-17-06-2024-4.jpg

Dennis Man (25 de ani) a avut parte de un start perfect la EURO 2024. 

Titularizat în partida de debut a României la Campionatul European, Man a contribuit decisiv la victoria cu Ucraina, scor 3-0. Fotbalistul român a reuşit 2 pase decisive, la golurile lui Nicolae Stanciu şi Denis Drăguş, fiind înlocuit în minutul 62.

La partida de la Munchen, mai multe echipe de top, printre care Lyon şi Borussia Dortmund, au trimis scouteri pentru a-l vedea la lucru pe Dennis Man.

Extrema dreaptă a intrat în ultimul an de contract cu Parma, iar jurnaliştii din Franţa au dezvăluit suma pe care italienii doresc să o încaseze pentru Man. Şefii „Cruciaţilor” vor să obţină pe internaţionalul român nu mai puţin de 15 milioane de euro.

Jurnaliştii de la Marca l-au ales pe Dennis Man în primul 11. Jucătorul Parmei a reuşit două pase de gol în duelul cu Ucraina, performanţă egalată până acum doar de olandezul Ake.

Primul 11 în viziunea jurnaliştilor spanioli:

Verbruggen (Olanda) - Carvajal (Spania), Bastoni (Italia), Hancko (Slovacia), Theo Hernandez (Franţa) - Dennis Man (ROMÂNIA), Kante (Franţa), Fabian (Spania) - Arda Guler (Turcia), Gakpo (Olanda), Musiala (Germania). 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele