Ultima oră
Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm” Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm”
VIDEO | Hermannstadt - Sepsi 0-4. Covăsnenii s-au distrat pe terenul sibienilor VIDEO | Hermannstadt - Sepsi 0-4. Covăsnenii s-au distrat pe terenul sibienilor
Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească” Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească”
Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”

Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”
Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO
Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

Ons Jabeur nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris

Tenis Publicat pe 18 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21633714/1/tw-bnp-paribas-open-jabeur.jpg

Jucătoarea tunisiană de tenis Ons Jabeur, locul 10 mondial, a anunţat, luni, că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris.

Sportiva în vârstă de 29 de ani a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care a explicat că "după ce ne-am consultat cu echipa medicală cu privire la participarea la Jocurile Olimpice de la Paris, am decis că schimbarea rapidă a suprafeţei şi adaptarea necesară a corpului mi-ar pune genunchiul în pericol şi ar compromite restul sezonului".

"Întotdeauna mi-a plăcut să-mi reprezint ţara în orice competiţie", dar "trebuie să-mi ascult corpul", a adăugat Jabeur, care a participat la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, Rio 2016 şi Tokyo 2021, pierzând de fiecare dată în primul tur.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele