Ultima oră
Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal
Roxana Anghel a devenit cetăţean de onoare al oraşului Siret Roxana Anghel a devenit cetăţean de onoare al oraşului Siret
OFICIAL | Jurgen Klopp a semnat OFICIAL | Jurgen Klopp a semnat
Selecţionerul Ciprului, optimist înaintea meciului cu România Selecţionerul Ciprului, optimist înaintea meciului cu România
Stadionul echipei Atletico Madrid îşi schimbă din nou numele Stadionul echipei Atletico Madrid îşi schimbă din nou numele
Unde şi când se va disputa Supercupa Italiei Unde şi când se va disputa Supercupa Italiei

Nu e Ajax! Clubul care i-a pus oferta pe masă lui Cristi Chivu

Fotbal Internațional Publicat pe 29 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21609582/1/profimedia-0695926152.jpg

Cristi Chivu şi-a anunţat plecarea de la Inter Primavera, după ce echipa U19 a ratat câştigarea campionatului de tineret.

Inter Primavera a pierdut în faţa lui Sassuolo, scor 3-1, în semifinalele campionatului de tineret, după ce a terminat primul loc în sezonul regular şi s-a calificat în Final Four-ul competiţiei. 

După meci, Cristi Chivu a anunţat că părăseşte echipa U19 a lui Inter, formaţie pe care o antrena 2021.

Deşi tot mai multe zvonuri îl dădeau pe tehnicianul român pe banca celor de la Ajax, se pare că acesta va ajunge în Serie A. 

Este vorba despre Cagliari,notează Digi Sport, echipă care s-a despărţit recent de Claudio Ranieri (72 de ani), care a anunţat că se retrage din cariera de antrenorat, chiar dacă şi-a salvat echipa de la retrogradare.

În momentul de faţă, Cristi Chivu se află în vacanţă după încheierea sezonului, dar primele negocieri între două părţi au existat deja, precizează sursa citată.

  • Cristi Chivu a fost jucătorul lui Inter în perioada 2007-2014,  şi a câştigat tripla campionat - Cupa Italiei - Liga Campionilor în 2010, sub comanda lui Jose Mourinho.
  • În 2018 a revenit ca antrenor la club şi a pregătit pe rând echipele U14, U17, U18, U19.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri