Ultima oră
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"

”N-au fost în stare decât să răspundă”. Presa din Kazahstan a fost dură după Astana - Corvinul 6-1

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 14 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21702714/1/fc-corvinul-hunedoara-fc-astana-confernce-league-al-treilea-tur-preliminar-08-08-2024-2.jpg

Corvinul Hunedoara, deţinătoarea Cupei României, a fost eliminată de echipa Astana în turul trei preliminar al Conference League.

După ce în tur, la Sibiu, a fost 2-1 pentru Astana, în partida retur, la Almatî, gruparea din Kazahstan s-a impus cu 6-1. Ca urmare a acestui rezultat, Corvinul şi-a încheiat parcursul în cupele europene.

Pentru Astana au marcat Charles ’13, ’68, Tomasov ’57, ’76, Gripshi ’73 şi Astanov ‘84. Corvinul a înscris prin Neacşa ’78.

Presa din Kazahstan a analizat amplu partida şi a scos în evidenţă dominarea celor de la Astana.

”Astana a câştigat după o luptă grea cu 2-1, iar ambele goluri au venit în repriza secundă. În retur, o remiză ar fi fost suficientă pentru calificare, dar echipa kazahă nu a avut de gând să stea retrasă.

Deja în minutul 13 Chinedu deschidea scorul, iar situaţia echipei româneşti devenea deplorabilă. Dar situaţia a devenit chiar şi mai rea în repriza a doua.

Astana a dominat categoric meciul: 7-1 la şuturi, 57% posesie şi cinci goluri marcate, în timp ce oaspeţii n-au fost în stare decât să răspundă cu un singur şut cadrat pe poartă", au relatat cei de la Runasport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri