Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

”N-am mai atins mingea de zece ani”. Ilie Dumitrescu a explicat de ce a jucat doar câteva minute în meciul de adio al ”Generaţiei de Aur”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 25 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21605400/1/romania-generatia-de-aur-legendele-lumii-amical-25-05-2024-1.jpg

Generaţia de Aur a făcut spectacol în meciul său de adio, sâmbătă seara, pe Arena Naţională, învingând selecţionata Legendelor Lumii, cu scorul de 3-2.

Golurile tricolorilor au fost marcate de Panduru, Hagi şi Gâlcă.

 

Ilie Dumitrescu a început ca titular, dar a rezistat doar 15 minute pe teren. acesta a explicat că nu a mai jucat fotbal de 10. Fostul mare fotbalist a punctat faptul că e bucuros de faptul că a putut să reziste fără să se accidenteze.

”Mi-a fost foarte greu, eu n-am mai atins mingea de zece ani. Sunt bucuros că am intrat, am atins mingea de câteva ori. N-a fost ce trebuie, dar mă bucur că am ieşit sănătos”, a dezvăluit Dumitrescu.

Pe teren, antrenorii Anghel Iordănescu şi Jose Mourinho au trimis următoarele formule de start:

Generaţia de Aur: Prunea – Dan Petrescu, Răzvan Prodan, Belodedici, D. Munteanu – Sabău, Lupescu, Gheorghe Popescu, Ilie Dumitrescu – Răducioiu, Hagi.

Legendele Lumii: Dida – Maicon, Panucci, Djukic, Candela – Edmilson, Giovanni, Karagounis, Rivaldo – Stoichkov, Nuno Gomes.

Meciul a început cu un moment de reculegere emoţionant, ţinut în minutul 5, în memoria lui Daniel Prodan.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri