Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Musetti l-a învins pe Zverev şi este în semifinalele turneului olimpic

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21689198/1/musetti.jpg

Lorenzo Musetti şi-a continuat parcursul ascendent joi, la Jocurile Olimpice de la Paris, învingându-l pe Alexander Zverev, numărul 4 mondial şi campionul olimpic en titre, scor 7-5, 7-5, şi ajungând în semifinalele competiţiei, ceea ce îi garantează şansa de a juca pentru o medalie.

Musetti concura în finala turneului ATP 250 pe zgură de la Umag când a început proba de simplu, sâmbătă, la Paris. După ce a pierdut meciul pentru titlu, jucătorul în vârstă de 22 de ani a făcut deplasarea din Croaţia în Franţa, unde a strălucit pe zgura pariziană.

Musetti a trecut de Gael Monfils, Mariano Navone şi Taylor Fritz în primele sale trei meciuri, înainte de a obţine prima sa victorie din Top 5 a sezonului împotriva germanului Zverev.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele