Ultima oră
Gigi Becali s-a convins în privinţa jucătorului pe care a plătit 2 milioane de euro: „A demonstrat că e fotbalist” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali s-a convins în privinţa jucătorului pe care a plătit 2 milioane de euro: „A demonstrat că e fotbalist” | VIDEO EXCLUSIV
Mai rar aşa ceva! Motivul incredibil pentru care Jose Mourinho a văzut cartonaşul galben la meciul cu Antalyaspor Mai rar aşa ceva! Motivul incredibil pentru care Jose Mourinho a văzut cartonaşul galben la meciul cu Antalyaspor
LIVE VIDEO | Universitatea Craiova - Unirea Slobozia, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Oltenii pot reveni pe podium LIVE VIDEO | Universitatea Craiova - Unirea Slobozia, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Oltenii pot reveni pe podium
LIVE VIDEO | Steaua - Csikszereda, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1! Duel încins în Ghencea LIVE VIDEO | Steaua - Csikszereda, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1! Duel încins în Ghencea
VIDEO | Atletico Madrid – Real Madrid 1-1. Derby cu multe peripeţii. Arbitrul a oprit partida! VIDEO | Atletico Madrid – Real Madrid 1-1. Derby cu multe peripeţii. Arbitrul a oprit partida!
Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu” Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu”

MM Stoica a auzit declaraţia lui Dan Petrescu şi l-a bufnit râsul: "Cum să spui că a jucat cu Steaua? Dane, sunt 21 de ani de atunci, nici nu mă bărbieream pe vremea aia!” | EXCLUSIV

Fotbal Romania Publicat pe 25 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21681263/1/desktop-screenshot-2024-06-30-00-02-52-71.png

CFR Cluj şi Neman se întâlnesc, astăzi, de la ora 20:30, în al doilea tur preliminar Conference League. Partida din Gruia va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Dan Petrescu a susţinut conferinţa premergătoare acestui meci şi a făcut o analiză asupra adversarei, despre care a avut numai cuvinte de laudă.

Tehnicianul ardelenilor a declarat că nu va avea o misiune uşoară şi a amintit despre dubla dintre Steaua şi FC Neman Grodno, din sezonul 2003/2004 al Cupei UEFA. Atunci, „roş-albaştri” remizau la Minsk, 1-1, dar obţineau calificarea după 0-0 la Bucureşti.

MM Stoica a auzit declaraţia „Bursucului” şi a început să râdă de acesta. Oficialul FCSB-ului nu înţelege cum Dan Petrescu poate să compare un meci disputat în urmă cu 21 de ani cu cel pe care clujenii îl dispută astăzi.

„Cum să spui că a jucat cu Steaua? Dane, sunt 21 de ani de atunci! Bă, s-au lăsat toţi! Eu am venit în 2002 la Steaua. A marcat Opriţa pe final. Acasă am făcut 0-0, iar pe final, Grodno trăgea de timp, cred că nu ştiau că sunt eliminaţi la egal.

Am jucat la Minsk, am făcut 1-1. Pe finalul meciului în Ghencea trăgeau de timp ăştia de la Grodno. Cred că nu ştiau că la 0-0 nu se califică. Credeau că s-a anulat cu 20 de ani înainte regula (n.r. golului în deplasare).

După am jucat cu Southampton şi Liverpool. Cum să spui că acum 21 de ani a jucat? Doamne, Doamne! Nici nu mă bărbieream pe vremea aia! Ăsta e stilul lui ca să nu se relaxeze jucătorii", a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele