Ultima oră
Furt de la arena Roland Garros. Hoţii au plecat cu bani şi cu bijuterii în valoare de zeci de mii de euro Furt de la arena Roland Garros. Hoţii au plecat cu bani şi cu bijuterii în valoare de zeci de mii de euro
Etiopienii Milkesa Mengesha şi Tigist Ketema au câştigat maratonul de la Berlin Etiopienii Milkesa Mengesha şi Tigist Ketema au câştigat maratonul de la Berlin
VIDEO | Gloria Buzău - Farul 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Gloria Buzău - Farul 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Elize Buceschi şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională Elize Buceschi şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională
Simona Halep revine în acţiune! Adversara din primul tur de la turneul de la Hong Kong Simona Halep revine în acţiune! Adversara din primul tur de la turneul de la Hong Kong
Dinamo Bucureşti, înfrângere cu VK Sabac şi ratează calificarea în grupele LEN Euro Cup, la Polo Dinamo Bucureşti, înfrângere cu VK Sabac şi ratează calificarea în grupele LEN Euro Cup, la Polo

Mihai Rotaru e convins: „Gică Hagi iubeşte România!”

Fotbal Romania Publicat pe 29 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21685034/1/rps5470a-1.jpg

După doi ani şi şase luni, Edi Iordănescu a părăsit echipa naţională a României. Anunţul a fost făcut, luni, de către Federaţia Română de Fotbal, după mai multe săptămâni în care decizia a fost anticipată.

Toată lumea a aşteptat declaraţiile de la finalul meciului, deoarece Gică Hagi ar fi trebuit să anunţe dacă va prelua sau nu naţionala de fotbal a României.

Antrenorul de la Farul a fost evaziv şi s-a rezumat la a spune că astăzi va emite un comunicat, după ce prima dată îl va suna pe Răzvan Burleanu.

Mihai Rotaru a vorbit pe tema acestui subiect şi este de părere că Hagi este un om care se va dedica în totalitate naţionalei şi că nu vor exista conflicte de interese între echipa naţională şi echipa de club.

”Gică Hagi iubeşte România! Gică Hagi va face tot posibilul pentru a duce România mai departe. Gică Hagi este o opţiune foarte bună pentru echipa naţională, cum la fel poate fi şi Adrian Mutu, Mirel Rădoi, Cristi Chivu, Mircea Lucescu, Loţi Boloni.

Dar Gică Hagi nu va defavoriza echipa naţională în detrimentul echipei sale de club. El şi-a făcut mereu filosofia lui de lucru şi nu vor exista interferenţe”, a declarat Mihai Rotaru, conform Digi Sport.

Declaraţiile lui Gică Hagi după meciul cu Botoşani

Gică Hagi pare decis să nu accepte propunerea de a fi selecţionerul României. ”Regele” a dat de înţeles că vrea să rămână la Farul.

”Eu am acceptat proiectul la Farul. Asta am acceptat, sau mai bine zis, l-am început în urmă cu doi ani. O să auziţi mâine lucrul.

Voi scrie un comunicat şi atât, nu vreau să spun acum. Trebuie să sun preşedintele, trebuie să fie primul căruia îi voi comunica. Îi voi spune şui, apoi o să ştiti şi voi, însă Farul este un aspect foarte important pentru mine”
, a spus Hagi la flash interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele