Ultima oră
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat

Mihai Popa, noul portar al celor de la CFR Cluj

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 14 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21702490/1/popa.jpg

CFR Cluj s-a înţeles cu Udinese pentru transferul lui Răzvan Sava, aşa că ardelenii s-au reorientat către un alt portar, tot din Serie A.

Formaţia din Gruia a bătut palma cu Torino pentru împrumutul lui Mihai Popa.

 

”Cluburile CFR 1907 Cluj şi FC Torino au ajuns la un acord privind împrumutul portarului Mihai Popa în Gruia!

În vârstă de 23 de ani, tânărul portar a fost crescut la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. La nivel de seniori, Popa a bifat 112 meciuri pentru Rapid, Unirea Constanţa, Astra Giurgiu şi FC Voluntari, în tricoul celei din urmă evoluând în 77 de partide.

La naţionalele de tineret ale României, Mihai a adunat 10 prezenţe sub tricolor, făcând parte din lotul olimpic al ţării noastre prezent la Jocurile Olimpice din 2020.
Îi urăm bun venit în Gruia şi cât mai multe intervenţii reuşite pentru CFR Cluj!”
au anunţat ardelenii.

Sosit la începutul sezonului 2023/2024 la Torino, Popa nu a bifat niciun meci în tricoul italienilor, astfel că va reveni înapoi în Superliga.

Portarul crescut în academia lui Hagi a mai trecut pe la Farul, Rapid, Unirea Constanţa Astra Giurgiu şi Voluntari. Ilfovenii l-au cedat în vara anului trecut la Torino pentru care nu a apucat să debuteze la prima echipă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele