Ultima oră
VIDEO | Champions League: Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Salzburg - Brest 0-4. O nouă umilinţă pentru austrieci VIDEO | Champions League: Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Salzburg - Brest 0-4. O nouă umilinţă pentru austrieci
Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu
VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi
VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria
Fundaşul Robin Le Normand a suferit un traumatism cranian şi nu va evolua în meciul cu Benfica Fundaşul Robin Le Normand a suferit un traumatism cranian şi nu va evolua în meciul cu Benfica
Anunţ înainte de PAOK - FCSB! Vestea primită de campioana României Anunţ înainte de PAOK - FCSB! Vestea primită de campioana României

Mesajul lui Leo Messi, la o zi după accidentarea suferită la Copa America. „Acesta e primul lucru pe care vreau să îl fac”

Fotbal Internațional Publicat pe 16 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21670143/1/profimedia-0889793780.jpg

Lionel Messi a transmis printr-un mesaj pe reţelele sociale care este starea accidentării sale, după ce a ieşit de pe teren în finala Copa America, în minutul 66.

Argentina a câştigat Copa America pentru a doua oară consecutiv, după ce a învins reprezentativa Columbiei, luni dimineaţă, la Miami. Meciul a avut nevoie de prelungiri, unicul gol fiind înscris de Lautaro Martínez, în minutul 112.

Messi a fost nevoit să fie schimbat în minutul 66, după ce suferise o accidentare la gleznă în prima repriză a meciului contra Columbiei. Cu toate că glezna lui părea extrem de umflată, argentinianul a transmis că este bine şi speră să revină cât de curând pe teren. 

„Copa America s-a încheiat şi primul lucru pe care vreau să-l fac este să le mulţumesc tuturor pentru mesajele şi urările lor. Sunt bine, slavă Domnului, şi sper să mă întorc curând pe teren, bucurându-mă de ceea ce îmi place să fac. Sunt foarte fericit, foarte fericit, mai ales că ne-am atins obiectivul şi Fideo (n.r. - Angel Di Maria) ne lasă cu încă o Cupă câştigată.

Jucătorii mai în vârstă, ca el, ca Otamendi şi ca mine, sunt deosebit de entuziasmaţi, la fel şi coechipierii care au jucat deja în mai multe turnee şi au căpătat şi ei experienţă, şi de un grup de tineri care dau totul la fiecare minge.

Suntem o echipă, dar şi o familie, un grup spectaculos. Mulţumită tuturor celor care ne-au sprijinit, această echipă naţională are un prezent şi un viitor spectaculos. Hai Argentina!”, a transmis Messi pe reţele de socializare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri