Ultima oră
E gata! Gigi Becali schimbă tot la FCSB: ”Asta e ţinta mea. Acolo sunt banii!” E gata! Gigi Becali schimbă tot la FCSB: ”Asta e ţinta mea. Acolo sunt banii!”
VIDEO | Manchester United - Tottenham 0-3. Radu Drăguşin a intrat pe final VIDEO | Manchester United - Tottenham 0-3. Radu Drăguşin a intrat pe final
Tadej Pogacar, campion mondial incontestabil. Slovenul continuă parcursul de vis Tadej Pogacar, campion mondial incontestabil. Slovenul continuă parcursul de vis
”Ne batem la retrogradare. Foarte slab!”. Denis Alibec anunţă dezastrul la Farul Constanţa, după eşecul cu Gloria Buzău
”Ne batem la retrogradare. Foarte slab!”. Denis Alibec anunţă dezastrul la Farul Constanţa, după eşecul cu Gloria Buzău
Eugen Neagoe a tras concluziile după ce a l-a răpus pe Gică Hagi:  ”Am meritat victoria!” 

Eugen Neagoe a tras concluziile după ce a l-a răpus pe Gică Hagi: ”Am meritat victoria!”
Deian Sorescu a marcat, dar Gaziantep a pierdut cu Eyupspor, în campionatul Turciei Deian Sorescu a marcat, dar Gaziantep a pierdut cu Eyupspor, în campionatul Turciei

Marius Şumudică nu l-a menajat pe Neil Lennon înaintea derby-ului cu Petrolul: „Tu distrugi două lucruri”

Rapid Publicat pe 28 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21684415/1/neil-lennon-antrenor-principal-rapid-1923-bucuresti-21-05-2024.jpg

Rapidul are un debut de sezon sub aşteptări. Giuleştenii au obţinut doar două puncte din primele două etape, iar acum urmează derby-ul cu Petrolul.

Marius Şumudică este de părere că Neil Lennon a făcut mai multe greşeli din punct de vedere tactic şi anume folosirea unor jucători pe anumite poziţii, acolo unde nu dau randament.

„Papeau nu e box-to-box. E mai mult un număr 10. Iar Petrila e un inter. E un jucător care a jucat numai bandă stângă. Ok vrei să îi pui să îi forţezi să joci cu ei aici. Emmers e box-to-box şi poate juca număr 8. Sau Kait, care a mai jucat.

Tu distrugi două lucruri în acelaşi timp. Distrugi că joci cu cei trei la mijloc. La mijloc, CFR a dominat jocul. Pentru că Petrila şi Papeau nu ştiu să se apere. Nu au calităţile lui Kait, lui Oaidă, lui Emmers. Din punct de vedere defensiv.

El (Neil Lennon, n.r.) ştie cel mai bine. Nu vin eu acum să îi fac programul sau… Eu nu îi văd pe Papeau şi Petrila box-to-box. Nu sunt interi niciodată! În sistemul ăsta joci fără interi", a spus Marius Şumudică, potrivit Fanatik.

Pentru Rapid urmează deplasarea de la Ploieşti, cu Petrolul, într-o nouă ediţie a „Primvs Derby”: Partida va avea loc luni, de la ora 22:00, şi va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele