Ultima oră
Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York
VIDEO | Etapă palpitantă în Indonezia. Jorge Martin a câştigat duelul cu Francesco Bagnaia VIDEO | Etapă palpitantă în Indonezia. Jorge Martin a câştigat duelul cu Francesco Bagnaia
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii şi-au dublat avantajul VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii şi-au dublat avantajul
Fostul rapidist nu s-a ferit de cuvinte şi i-a transmis un mesaj lui Şucu. „Asta lipseşte. E marea problemă!” Fostul rapidist nu s-a ferit de cuvinte şi i-a transmis un mesaj lui Şucu. „Asta lipseşte. E marea problemă!”
APS condamnă incidentul grav de la meciul Rapid – Oţelul APS condamnă incidentul grav de la meciul Rapid – Oţelul
Harry Kane s-a accidentat la meciul cu Bayer Leverkusen. Reacţia lui Kompany Harry Kane s-a accidentat la meciul cu Bayer Leverkusen. Reacţia lui Kompany

L'Equipe: David Popovici a ieşit învingător dintr-o luptă acerbă

Sporturi Publicat pe 29 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21685788/1/profimedia-0828521961.jpg

Românul David Popovici a ieşit învingător dintr-o luptă acerbă pentru a câştiga proba de 200 m liber şi a-şi adjudeca, luni seară, primul titlu olimpic din carieră, notează lequipe.fr.

Pentru a cuceri primul său titlu olimpic la vârsta de 19 ani, David Popovici a luptat cu îndârjire în ultimele lungimi ale probei de 200 m liber.

Învingător în 1'44''72, românul l-a devansat cu două sutimi pe britanicul Matthew Richard şi cu şapte sutimi pe americanul Luke Hobson (1'44''79).

Campion mondial din 2022 în această probă, Popovici şi-a confirmat revenirea după o perioadă de inactivitate şi va fi unul dintre favoriţii pentru titlul la 100 m, seriile începând marţi.

Presa britanică menţionează faptul că Matt Richards a ratat aurul în faţa lui Popovici pentru doar două sutimi, lucru despre care britanicul a spus că este extrem de frustrant.

Întotătorul David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 200 metri liber, luni seară, la Jocurile Olimpice de la Paris. David Popovici a declarat că şi-a împlinit un vis prin câştigarea aurului la 200 metri liber, la Jocurile Olimpice. De asemenea, el este bucuros că a reuşit să scrie istorie prin câştigarea acestui titlu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele