Ultima oră
Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă

Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă
Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open
Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!” Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!”
Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis! Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis!
Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică
Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism

Kylian Mbappe, dezvăluiri incredibile despre fostul club: „Mi-a spus la începutul sezonului că nu mai joc”

Staruri din fotbal Publicat pe 4 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21617439/1/profimedia-0872407186.jpg

Clubul Real Madrid a anunţat oficial, luni seară, transferul atacantului francez Kylian Mbappe, în vârstă de 25 de ani.

Mbappe a semnat un contract pe cinci sezoane.

Ajuns la final de contract la PSG, unde a jucat din 2017, atacantul internaţional francez în vârstă de 25 de ani (77 de selecţii, 46 de goluri) a semnat un contract pe cinci ani cu campioana Spaniei şi câştigătoarea Ligii Campionilor.

La scurt timp după ce a fost prezentat oficial la Real Madrid, Kylian Mbabpe a dezvăluit că şefii parizienilor l-au înştiinţat la începutul sezonului 2023/2024 că nu va mai juca pentru PSG, în ciuda faptului că acesta mai avea contract pe încă un an. 

Luis Enrique şi Luis Campos au fost cei care au intervenit şi l-au salvat pe superstarul francez.

„Paris Saint-Germain mi-a spus în faţă la începutul sezonului că nu voi mai juca. Luis Campos şi Luis Enrique m-au salvat”, a spus Kylian Mbappe, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano pe reţelele social media.

Real Madrid plănuieşte un show spectaculos pentru a-şi prezenta noua achiziţie, Kylian Mbappé. Dar este puţin probabil ca acesta să aibă loc până după Campionatul European sau la finalul parcursului Franţei la competiţia din Germania.

Potrivit L'Équipe, cele două părţi au decis o prezentare pe stadionul Santiago Bernabeu, pe 15 sau 16 iulie, dar acest lucru s-ar putea schimba în funcţie de rezultatele naţionalei Franţei.

Din cauza Covid 19 şi apoi a lucrărilor la stadion, Mbappé va fi primul jucător din 2019 şi Eden Hazard care va avea onoarea de a fi prezentat noilor săi fani pe stadionul madrilen.

Real, care este convinsă că francezul va umple cele 80.000 de locuri de pe Bernabeu şi chiar va lăsa mii de oameni la porţi, pregăteşte un spectacol cum nu a mai făcut până acum, cu videoclipuri cu cele mai bune acţiuni de joc ale francezului pe un ecran gigant şi, cel mai probabil, un foc de artificii.

Aşa cum se obişnuieşte pentru acest tip de eveniment, se aşteaptă ca intrarea să fie gratuită.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri