Ultima oră
Mircea Rednic a venit cu replica pentru suporterii arădeni, după conflictul de la Cluj: „Farmecul e tot stadionul, nu doar galeria. Să nu creadă că sunt numai ei” Mircea Rednic a venit cu replica pentru suporterii arădeni, după conflictul de la Cluj: „Farmecul e tot stadionul, nu doar galeria. Să nu creadă că sunt numai ei”
Scoţienii au anunţat când va juca Ianis Hagi! „Nu mă aştept la asta!”. Cum e văzută revenirea în lotul lui Rangers Scoţienii au anunţat când va juca Ianis Hagi! „Nu mă aştept la asta!”. Cum e văzută revenirea în lotul lui Rangers
Prima reacţie a Simonei Halep, după eliminarea din turneul de la Hong Kong Prima reacţie a Simonei Halep, după eliminarea din turneul de la Hong Kong
Scoţienii aruncă bomba momentului! Ianis Hagi, aproape de FCSB? Scoţienii aruncă bomba momentului! Ianis Hagi, aproape de FCSB?
Prima reacţie a lui Gică Hagi după ce fiul său Ianis a revenit la prima echipă a lui Rangers Prima reacţie a lui Gică Hagi după ce fiul său Ianis a revenit la prima echipă a lui Rangers
Kapetanos şi-a vizitat fosta echipă la hotelul din Salonic! Ce a spus despre Gigi Becali Kapetanos şi-a vizitat fosta echipă la hotelul din Salonic! Ce a spus despre Gigi Becali

Juvhel Tsoumou, OUT de la Rapid! Atacantul congolez a rezistat puţin în Giuleşti

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 27 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21441817/1/tsou.jpg

Juhvel Tsoumou şi-a încheiat aventura la Rapid. Atacantul congolez este prima plecarea iernii a giuleştenilor. Decizia este una previzibilă, în contextul în care au fost transferaţi în compartimentul ofensiv: Florent Hasani şi Borisav Burmaz.

Tsoumou a bifat doar 3 meciuri la Rapid, fiind adus la începutul lunii noiembrie, din postura de liber de contract, pentru a-l suplini pe golgheterul Albion Rrahmani.

"Contractul cu Juvhel Tsoumou s-a încheiat, iar atacantul congolez nu va continua în Giuleşti.

Nu a jucat foarte mult în tricoul Rapidului, însă îi mulţumim pentru profesionalismul arătat în această perioadă.

Mult succes, Juvhel!", este comunicatul giuleştenilor.

Aceasta a fost a patra experienţă a congolezului în Superligă, după ce a mai trecut pe la Hermannstadt, Farul şi FCSB. Înainte să ajungă la Rapid, Tsoumou nu mai jucase de şapte luni şi a evoluat ultima dată în Vietnam, la Cong An Hanoi FC.

Două şuturi spre poartă şi niciunul pe poartă a trimis Tsoumou pe parcursul scurtei aventuri la Rapid. Congolezul este cotat la 300.000 de euro pe Transfermarkt.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele