Ultima oră
Tadej Pogacar, campion mondial incontestabil. Slovenul continuă parcursul de vis Tadej Pogacar, campion mondial incontestabil. Slovenul continuă parcursul de vis
”Ne batem la retrogradare. Foarte slab!”. Denis Alibec anunţă dezastrul la Farul Constanţa, după eşecul cu Gloria Buzău
”Ne batem la retrogradare. Foarte slab!”. Denis Alibec anunţă dezastrul la Farul Constanţa, după eşecul cu Gloria Buzău
Eugen Neagoe a tras concluziile după ce a l-a răpus pe Gică Hagi:  ”Am meritat victoria!” 

Eugen Neagoe a tras concluziile după ce a l-a răpus pe Gică Hagi: ”Am meritat victoria!”
Deian Sorescu a marcat, dar Gaziantep a pierdut cu Eyupspor, în campionatul Turciei Deian Sorescu a marcat, dar Gaziantep a pierdut cu Eyupspor, în campionatul Turciei
Gică Hagi, concluzii amare. ”Va fi un an greu pentru noi” Gică Hagi, concluzii amare. ”Va fi un an greu pentru noi”
VIDEO | Ipswich - Aston Villa 2-2. Egal palpitant în Premier League VIDEO | Ipswich - Aston Villa 2-2. Egal palpitant în Premier League

Întrebat despre Louis Munteanu, Dan Petrescu a lăsat loc de interpretări: „Toată lumea spune că vine”

Superliga Publicat pe 28 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21684423/1/rapid-bucuresti-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-15-03-2024.jpg

Louis Munteanu este cel mai curtat fotbalist al momentului în Superliga. 

FCSB şi CFR Cluj duc o luptă extrem de grea pentru a obţine semnătura atacantului.

Neluţu Varga a dezvăluit că a început discuţiile pentru aducerea internaţionalului român la CFR Cluj! Totuşi, finanţatorul vicecampioanei a declarat că nu va intra în licitaţie cu alte echipe şi aşteaptă un răspuns de la Fiorentina.

În ultimele zile, Neluţu Varga a oferit tot mai multe detalii despre transferul atacantului la CFR Cluj şi a declarat că este din ce în ce mai aproape de a ajunge în Gruia.

La conferinţa de presă premergătoare duelului cu Universitatea Craiova din această seară, Dan Petrescua  fost întrebat venirea lui Louis Munteanu în Gruia. „Bursucul” a părut destul de confuz pe tema acestui subiect, chiar dacă cei din conducerea clujenilor par foarte siguri că atacantul va semna cu ei.

”Toată lumea spune că Louis Munteanu vine la CFR Cluj, dar el nu e aici. Noi avem nevoie de orice jucător valoros. L-am adus pe Postolachi, ne-am întărit. Va fi în lot, ori pe bancă, ori titular. Dar concurenţa e mereu binevenită.

Vom vedea dacă mai aducem jucători. Să vedem ce se întâmplă cu jucătorii noştri. Să vedem cine pleacă şi dacă pleacă cineva, trebuie să aducem. Să vedem ce vom face în Europa.

Toată lumea s-a întărit. Chiar şi echipele nou-promovate arată bine, au jucători buni. Va fi un campionat echilibrat. În mod normal, FCSB e favorită, pentru că a fost campioană. Dar nu a început prea bine, aşa că orice se poate întâmpla.

Nici ce se întâmplă cu Sava nu am înţeles. Nu e bine pentru băiat, că trebuie să rămână concentrat. Variantă ideală ar fi să mai joace aici un an şi după să fie luat de Udinese. Am avea şi noi timp să găsim un înlocuitor”, a declarat Dan Petrescu.

CFR Cluj primeşte vizita Universităţii Craiova astăzi, de la 22:00. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele