Ultima oră
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"

Indignare în Italia după vandalizarea unei picturi murale cu o campioană olimpică la volei

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 14 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21702452/1/vol.jpg

O pictură murală care o celebrează pe campioana olimpică italiană la volei Paola Egonu a devenit ţinta unui „rasism vulgar” după ce pielea sportivei din a fost vopsită cu spray roz, relatează The Guardian.

Pictura murală realizată de artistul stradal Laika a fost deteriorată la o zi după ce a fost dezvelită pe un perete din apropierea sediului Comitetului Olimpic Italian (Coni) din Roma.

Imaginea o înfăţişa pe Egonu, care a fost vârful de lance al echipei de volei feminin a Italiei în obţinerea primei medalii de aur la Jocurile Olimpice, în timp ce sărea să lovească o minge pe care erau cuvintele „stop rasismului”. Cuvintele au fost, de asemenea, şterse de vandali, care nu au fost încă identificaţi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele