Ultima oră
Recordul din Liga Campionilor pe care un jucător al Barcei îl deţine, dar Yamal nu-l mai poate doborî Recordul din Liga Campionilor pe care un jucător al Barcei îl deţine, dar Yamal nu-l mai poate doborî
David Popovici, campion şi în afara bazinului de înot! Sportivul a strâns peste 160.000 de euro, pentru 11 copii cu nevoi speciale David Popovici, campion şi în afara bazinului de înot! Sportivul a strâns peste 160.000 de euro, pentru 11 copii cu nevoi speciale
Roger Federer, cel mai mare rival din tenis a lui Nadal, a reacţionat imediat după anunţul de retragere al spaniolului. Ce a spus Nick Kyrgios Roger Federer, cel mai mare rival din tenis a lui Nadal, a reacţionat imediat după anunţul de retragere al spaniolului. Ce a spus Nick Kyrgios
Reacţia dură a nemţilor, după ce Klopp a semant cu grupul Red Bull. „S-a vândut” Reacţia dură a nemţilor, după ce Klopp a semant cu grupul Red Bull. „S-a vândut”
VIDEO | Rafael Nadal, „regele zgurii”, şi-a anunţat retragerea din activitate. „Este o decizie dificilă” VIDEO | Rafael Nadal, „regele zgurii”, şi-a anunţat retragerea din activitate. „Este o decizie dificilă”
Meciul din Superliga care a atras cei mai mulţi spectatori în acest sezon! Total surprinzător Meciul din Superliga care a atras cei mai mulţi spectatori în acest sezon! Total surprinzător

Incredibil! Balonul de Aur vrea să plece din Arabia

Fotbal Internațional Publicat pe 22 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21600028/1/profimedia-0832431070.jpg

Atacantul francez Karim Benzema vrea să-şi scurteze aventura în Arabia Saudită şi să plece de la gruparea Al Ittihad, unde a venit în vara anului trecut, anunţă spaniolii de la Relevo.

În vârstă de 36 de ani, Benzema ar fi dezamăgit de nivelul, de facilităţile şi de lipsa de profesionalism din Saudi Pro League.

Totuşi, plecarea sa pare dificilă, în contextul în care are un contract valabil până în 2026.

Criticat de oficiali şi suporteri pentru prestaţia şi lipsa sa de implicare pe teren în acest sezon, Karim Benzema este în prezent accidentat la gambă. Atacantul născut la Lyon nu a mai jucat de o lună.

În primul său sezon la Jeddah, Benzema a marcat 13 goluri şi a oferit 8 pase de gol în 29 de meciuri, în toate competiţiile.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri