Ultima oră
VIDEO | UBT Cluj - Valencia 96-105. Ardelenii au avut şi 17 puncte avans! VIDEO | UBT Cluj - Valencia 96-105. Ardelenii au avut şi 17 puncte avans!
Revenire nesperată la FCSB! Preferatul lui Gigi Becali se întoarce şi va juca în meciul cu Dinamo Revenire nesperată la FCSB! Preferatul lui Gigi Becali se întoarce şi va juca în meciul cu Dinamo
Şumudică, OUT dacă nu reuşeşte asta! Clauza de reziliere a antrenorului Şumudică, OUT dacă nu reuşeşte asta! Clauza de reziliere a antrenorului
”Erau numai nepoţi şi nepoţi. Am fost coleg cu nepotul lui Mitică Dragomir, care nu era chiar aşa cum îl umfla domnul preşedinte”. Acuzaţii la adresa Voluntariului ”Erau numai nepoţi şi nepoţi. Am fost coleg cu nepotul lui Mitică Dragomir, care nu era chiar aşa cum îl umfla domnul preşedinte”. Acuzaţii la adresa Voluntariului
Breaking News! Meciul restant dintre FCSB şi Botoşani a fost programat de LPF! Programul complet

Breaking News! Meciul restant dintre FCSB şi Botoşani a fost programat de LPF! Programul complet
Francesco Totti s-a implicat personal în transferul atacantului român! AS Roma, ”ofertă de 19 milioane de euro” Francesco Totti s-a implicat personal în transferul atacantului român! AS Roma, ”ofertă de 19 milioane de euro”

Ilie Dumitrescu sare în apărarea selecţionerului Edi Iordănescu după neconvocarea lui Alex Mitriţă: „La naţională nu mai poţi să fii Rege”

Echipa nationala Publicat pe 26 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21606244/1/steaua-bucuresti-victoria-branesti-2-1-liga-1-16-08-2010.jpg

Edward Iordănescu a anunţat, vineri, lista jucătorilor convocaţi pentru cele două jocuri rămase de disputat înaintea participării la Campionatul European din Germania. Lista reprezintă şi lotul preliminar pentru Euro 2024.

Selecţionerul naţionalei României a decis ca Mitriţă să rămână acasă pentru acest EURO, cu toate că jucătorul este unul dintre cei mai buni din Superliga, iar cifrele sale evidenţiază destul de clar acest lucru.

Decizia lui Edi Iordănescu de a nu-l convoca pe jucătorul Universităţii Craiova a atras asupra selecţionerului mai multe critici, iar Ilie Dumitrescu nu a trecut cu vederea acest lucru.

Fostul mare fotbalist a spus că la echipa naţională fiecare jucător trebuie să se supună planului şi să îşi aştepte rândul.

„Mitriţă a avut parte de cea mai frumoasă primire din Romania, de la o echipa de club, când s-a întors la Craiova. 

La naţionala României nu poţi să ai parte de aceeaşi primire. La naţionala României nu mai poţi să fii 'Rege', ca la echipa de club! Când ajungi la echipa naţională trebuie să te subordonezi planului tactic şi rigorilor selecţionerului.

Dacă nu eşti în primul unsprezece sau nu eşti convocat, trebuie să ai un comportament normal şi să îţi aştepţi rândul”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri