Ultima oră
VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon VIDEO | Messi a marcat o bijuterie pentru Inter Miami în MLS. Câte reuşite are argentinianul în acest sezon
Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali” Raţiu, pe cele mai înalte culmi în La Liga! Antrenorul a făcut schimbări ca să îl poată opri. „Unul dintre cei mai buni fundaşi laterali”
Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei Editorial Vlad Măcicăşan | În Liga Patronilor, Vatra Dornei este Tărâmul Făgăduinţei
Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte” Dorinel Munteanu pleacă de la Oţelul, în urma scandalului cu FRF?! „Are oferte”
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi 0-3. Oltenii, afumaţi pe teren propriu fără drept de apel
Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York

Hagi a dat răspunsul celor de la FRF, iar Dumitru Dragomir a răbufnit: ”După 3 luni se supăra. Se băteau pe el toţi arabii!”

Echipa nationala Publicat pe 29 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21685393/1/otelul-galati-farul-constanta-superliga-superbet-22-07-2024.jpg

Gică Hagi a luat decizia finală! Fostul mare fotbalist nu a acceptat propunerea de a fi selecţionerul României, în locul lui Edi Iordănescu.

Hagi a punctat că decizia a fost una foarte grea, deoarece a fi selecţioner este un vis.

După ce regele a anunţat că va refuza echipa naţională, Dumitru Dragomir a oferit mai multe declaraţii.

Fostul şef de la LPF crede că Hagi ar fi trebuit să vină la naţională, mai ales că după ar fi putut avea oferte foarte bune din zona arabă.

”Înclin să cred că ar fi bine să vină (n.r. Hagi la naţională). Să fiu sincer, veneam la echipa naţională. Îţi spun cinstit. Eu veneam la echipa naţională pentru că pleci la cel puţin, Hagi, la 3 milioane pe an. Prin Arabia Saudită sau undeva.

De la Farul Constanţa nu cred că pleacă mai sus de un milion. Chiar dacă e Hagi. Dacă venea la echipa naţională, stătea 3 luni, se supără şi fugea, se băteau pe el toţi arabii. Pe 3-4 milioane uşor, salva şi pe Farul şi pe el. Am condus fotbalul asta atâţia ani.

Un an rişti. Nu contează, o conduci, vai de mine şi de mine. O conduce Gică Popescu, îi dai şi importanţă lui. Ascultă-mă ce spun. Echipa era a lui Hagi, e afacerea lui. Nu spui tu că Gică Popescu nu poate să ducă Farul Constanţa. Eu am spus ce aş face vreo doi ani“, a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri