Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

Gică Hagi a reacţionat, după ce Rangers l-a pus la vânzare pe Ianis: „A fost cel mai bun jucător al echipei”

Stranieri Publicat pe 24 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21603471/1/fc-cfr-1907-cluj-fc-farul-constanta-superliga-superbet-play-off-18-05-2024.jpg

La vară, împrumutul lui la Alaves expiră, iar presa din Scoţia consideră că românul nu îşi va mai găsi locul nici la Rangers. 

Ianis Hagi a a prins mai multe meciuri în campionatul spaniol, dar nu a părut că s-a simţit la fel de bine, ca în Scoţia, acolo unde om de bază la Rangers, până să se accidenteze. Acesta ar trebui să revină la Rangers în această vară, dar se pare că jucătorul nu ar mai intra în planurile de viitor ale echipei. 

Gică Hagi a reacţionat după ce Rangers l-a scos la vânzare pe fiul său şi este de părere că Ianis Hagi a avut un sezon foarte bun în Spania, chiar dacă a revenit după o accidentare serioasă care l-a ţinut mult timp departe de gazon.

“După încheierea sezonului, Ianis se va pregăti pentru EURO, iar apoi vom vedea ce va face în această vară. Încă mai are doi ani de contract cu Rangers. El a fost cel mai bun tânăr jucător al echipei, când au luat titlul.

Ianis nu pleacă nicăieri, el doar a fost împrumutat la Alaves. Va avea multe oportunităţi. Cred că a avut un sezon bun în Spania. Spre exemplu, în ultimul meci, cu Real Madrid, a fost cel mai bun jucător al echipei.

Lumea trebuie să îşi amintească, pentru că se pare că mulţi uită că Ianis a revenit după o accidentare foarte-foarte serioasă la genunchi. Dacă ar fi după mine şi aş fi managerul unei echipe de TOP din Europa, aş fi primul care l-ar transfera.

 

Are experienţă în Europa, a jucat la un nivel foarte înalt. S-a calificat cu toate echipele naţionale, la fiecare nivel. Şi a mai şi câştigat titlul în Vest, la 22 de ani. Încă mai are 11 ani de carieră, dacă accidentările îi vor permite asta. Multe vor urma”, a spus Gheorghe Hagi, conform rangersview.co.uk.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele