Ultima oră
Neluţu Sabău, mesaj războinic după revenirea spectaculoasă cu Slobozia: ”Trebuie să alerge, pentru că talent au. Trebuie să alergi!”

Neluţu Sabău, mesaj războinic după revenirea spectaculoasă cu Slobozia: ”Trebuie să alerge, pentru că talent au. Trebuie să alergi!”
Campioana CSO Voluntari, debut cu înfrângere pe teren propriu în Divizia A la volei feminin Campioana CSO Voluntari, debut cu înfrângere pe teren propriu în Divizia A la volei feminin
Dan Şucu îi strică planurile lui Neluţu Varga! Jucătorul dorit cu insistenţă de CFR Cluj, la un pas să semneze cu Rapid Dan Şucu îi strică planurile lui Neluţu Varga! Jucătorul dorit cu insistenţă de CFR Cluj, la un pas să semneze cu Rapid
Ultimă oră! Andrei Raţiu, direct la un grand din La Liga! Anunţul făcut în Spania: ”Un transfer imediat!”

Ultimă oră! Andrei Raţiu, direct la un grand din La Liga! Anunţul făcut în Spania: ”Un transfer imediat!”
VIDEO | Arsenal - Southampton 3-1. ”Tunarii” au avut o tresărire de orgoliu după ce au fost conduşi VIDEO | Arsenal - Southampton 3-1. ”Tunarii” au avut o tresărire de orgoliu după ce au fost conduşi
VIDEO | Manchester City - Fulham 3-2. Succes cu mari emoţii pentru Pep Guardiola VIDEO | Manchester City - Fulham 3-2. Succes cu mari emoţii pentru Pep Guardiola

Fostul selecţioner al României a evidenţiat 6 internaţionali: ”Oferă stabilitate şi e un lider!”

Echipa nationala Publicat pe 22 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21638914/2/romania-ucraina-uefa-euro-2024-17-06-2024-5.jpg

Belgia întâlneşte România într-un duel ce face parte din a doua rundă a grupei E de la Campionatul European de Fotbal 2024. Partida va avea loc cu începere de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe PrimaSport.ro.

Belgia a pierdut surprinzător în primul meci, scor 1-0 cu Slovacia, după un meci şters făcut de Kevin De Bruyne & compania. Belgienii au nevoie de victorie pentru a rămâne în cărţi pentru calificarea la turneul final.

De cealaltă parte, România a produs surpriza la care puţini se aşteptau. „Tricolorii” au obţinut cea de-a doua victorie din istorie de la un Campionat European, în faţa Ucrainei, scor 3-0. Golurile naţionalei noastre au fost reuşite de Nicolae Stanciu, Denis Drăguş şi Răzvan Marin.

Statistica întâlnirilor direct este de partea noastră. De-a lungul timpului, România a învins Belgia de 3 ori în cele 5 meciuri disputate între cele două naţionale.

Înainte de meci, fostul selecţioner al României, Christoph Daum, a vorbit despre naţionala noastră şi a lăudat mai mulţi fotbalişti. 

”Dennis Man şi Valentin Mihăilă, extremele Parmei în Serie A. Drăgusin, care s-a mutat de la Genoa la Tottenham în pauza de iarnă, oferă stabilitate şi e un lider al apărării. Printre jucătorii experimentaţi şi importanţi ar trebui să se numere şi Andrei Raţiu şi Ianis Hagi.

(n.r. Nicolae Stanciu) are calităţi incredibile. El poate regla ritmul jocului, poate pregăti goluri ca şi conducător de joc, cu pase periculoase, şi poate apărea chiar el periculos, la finalizare. 

România ar trebui să ajungă de data aceasta în faza eliminatorie, având şi acel dram de noroc, ca în calificări. Naţionala a fost renovată complet de Răzvan Burleanu şi de Edi Iordănescu”, a spus Christoph Daum, potrivit gsp.ro.

mail-share icon Email
viewscnt