Ultima oră
VIDEO | Champions League se vede în direct pe canalele Prima Sport! Lille - Real Madrid, Liverpool - Bologna şi Aston Villa - Bayern. Madrilenii conduşi de francezi VIDEO | Champions League se vede în direct pe canalele Prima Sport! Lille - Real Madrid, Liverpool - Bologna şi Aston Villa - Bayern. Madrilenii conduşi de francezi
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Fostul mare internaţional, propunere surprinzătoare pentru naţionala României: „A demonstrat mai mult” | EXCLUSIV

Echipa nationala Publicat pe 9 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21661836/1/romania-olanda-uefa-euro-2024-2-07-2024-5.jpg

După 24 de ani, România s-a calificat în fazele eliminatorii ale Campionatului European.

Din lotul naţionalei a făcut parte şi Vasile Mogoş, care a intrat pe teren doar în partida cu Olanda, din optimi. Fundaşul de la CFR Cluj a fost titular, dar a suferit o accidentare şi a fost schimbat înainte de pauză.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Basarab Panduru a vorbit despre fundaşul român şi este de părere că Manea, actualul jucător al Rapidului, ar fi o varintă mult mai bună în flancul drept al defensivei pentru naţionala României.

Fostul mare internaţional consideră că fostul jucător de la CFR Cluj a demonstrat mai multe decât Vasile Mogoş.

„Între suflet şi suflet l-aş lua pe Manea. Pentru că Manea mi-a şi demonstrat de-a lungul timpului că pune suflet şi că şi face ceva treabă. Mogoş a demonstrat până acum? E un jucător util probabil pentru CFR, dar nu ţi-a demonstrat.

Eu aveam mari speranţe de la el, îl vedeam cum aleargă, ce face, ce puternic e. Atunci la echipa naţională mi-a plăcut mult de tot, am văzut viteză, înălţime. Dar când a venit în campionatul nostru nu a mai fost jucătorul ăla. Dar între el şi Manea, cred că Manea a demonstrat mai mult decât el.

Manea de anul trecut e peste Mogoş de anul acesta. Manea, dacă nu avea problemele astea şi rămâne la CFR Cluj şi juca meci de meci, Manea era fără nicio problemă jucătorul de rezervă pentru Raţiu.” , a spus Basarab Panduru, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri