Ultima oră
Ofertă oficială pentru Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului! Ofertă oficială pentru Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului!
VIDEO | Csikszereda - CSM Focşani 1-0, în direct Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Dolny reia superb din afara careului VIDEO | Csikszereda - CSM Focşani 1-0, în direct Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Dolny reia superb din afara careului
Fotbalistul care a refuzat să mai joace pentru România, la AC Milan! Anunţ incredibil în Italia Fotbalistul care a refuzat să mai joace pentru România, la AC Milan! Anunţ incredibil în Italia
Breaking News! Legenda imensă a Barcelonei s-a retras: ”Jocul continuă!”

Breaking News! Legenda imensă a Barcelonei s-a retras: ”Jocul continuă!”
VIDEO | Peste 500 de suporteri, majoritatea copii, prezenţi la antrenamentul ”Generaţiei de Suflet” VIDEO | Peste 500 de suporteri, majoritatea copii, prezenţi la antrenamentul ”Generaţiei de Suflet”
Adrian Şut a părăsit cantonamentul naţionalei din motive medicale. Victor Dican, convocat în premieră Adrian Şut a părăsit cantonamentul naţionalei din motive medicale. Victor Dican, convocat în premieră

Florinel Coman vede şi părţile bune după amicalul cu Liechtenstein: „E cel mai important lucru”

Echipa nationala Publicat pe 8 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21621967/1/441351863-470416092250117-1543952197959516567-n.png

România a terminat la egalitate cu selecţionata din Liechtenstein, scor 0-0, pe stadionul Steaua. A fost ultimul meci amical înainte de participarea la Campionatul European din 2024.

După meci, Florinel Coman a fost foarte dezamăgit de rezultatul obţinut, însă a reuşit să vadă şi părţile bune.

Şeptarul FCSB-ului a declarat că cel mai important lucru este faptul că toţi jucătorii sunt în formă maximă şi că nimeni nu a suferit accidentări la acest ultim test de pregătire.

”Este un eşec într-un amical, ştiam ce ne va aştepta, că se vor închide. Din păcate, nu am marcat în ocaziile create în primele 15 minute. Dacă marcam, altul era rezultatul. Cel mai important lucru este că nimeni nu a ieşit accidentat.

Va fi un Campionat European, suntem fericiţi că am ajuns până în acest punct, sperăm să îi facem fericiţi pe români. La antrenamente suntem bine, toţi ne-am pregătit exemplar. În seara asta (n.r. aseară) ceva nu a funcţionat în ultimii 15 metri, nu ştiu, nu am reuşit să marcăm. Sunt supărat, nu afectat, este un meci amical până la urmă.

Vom vedea ce se va întâmpla în oficiale. Am ajuns la Euro după atâta timp şi trebuie să fim focusaţi”, a spus Florinel Coman.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri