Ultima oră
Victorie uriaşă obţinută de naţionala U21 a României Victorie uriaşă obţinută de naţionala U21 a României
Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous
Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro
Anamaria Prodan a dezvăluit câţi ani va mai juca Nicolae Stanciu Anamaria Prodan a dezvăluit câţi ani va mai juca Nicolae Stanciu
Superstarul lui Manchester United şi-a anunţat plecarea de la echipă Superstarul lui Manchester United şi-a anunţat plecarea de la echipă
Un fotbalist german a refuzat convocarea la naţională Un fotbalist german a refuzat convocarea la naţională

FCSB - CSA Steaua, duelul sezonului în lupta pentru titlu: „„Va fi galeria, e derby, sunt orgolii mari!”

Fotbal Romania Publicat pe 14 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21591510/1/fcsb-csa.jpg

După ce FCSB a cucerit Superliga după 9 ani de pauză, echipa patronată de Gigi Becali mai poate lua un trofeu.

Cele două rivale se vor confrunta în finala campionatului U15, care va avea loc la Buftea, la baza Federaţiei Române de Fotbal.

Acest meci este cu atât mai interesant cu cât cele două echipe se află într-un război de mai mulţi ani, cu privirie la echipa care este continuatuarea singurului club din România care a cucerit Liga Campionilor.

Ştefan Iovan, antrenor la academia clubului din Ghencea, a vorbit despre acest duel de foc dintre cele două echipe şi a dezvăluit că va fi prezentă şi galeria „militarilor”.

„Avem un meci important acum cu FCSB, finala campionatului U15 şi trebuie să îl pregătim foarte bine pentru că au echipă bună.

Apoi avem finala de Cupa României în faţa Craiovei pe 31 mai. S-a repetat istoria de anul trecut cu tineretul. Atunci a fost grupa 2006, acum 2009”.

„E ca un derby. O să fie galeria, orgolii, ca peste tot. Noi ne bucurăm că uşor-uşor ne batem cu cei mari. Avem rezultate la academie. Ne bucurăm că suntem aici şi vom vedea ceva fi” , a declarat fostul căpitan de la Sevilla, pentru Fanatik.

Finala Ligii Elitelor Under-15 dintre FCSB şi CSA Steaua Bucureşti va avea loc duminică, 19 mai, ora 12:00, la Centrul Naţional FRF de la Buftea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele