Ultima oră
Inovaţie şi Viteză: Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid în Top 10 la Trofeul Poiana Braşov Inovaţie şi Viteză: Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid în Top 10 la Trofeul Poiana Braşov
VIDEO | Germania - Ţările de Jos 1-0. Leweling a fost protagonistul partidei VIDEO | Germania - Ţările de Jos 1-0. Leweling a fost protagonistul partidei
VIDEO | Belgia rămâne fără victorie acasă cu Franţa din 1981 VIDEO | Belgia rămâne fără victorie acasă cu Franţa din 1981
VIDEO | Italia - Israel 4-1. ”Squadra Azzura” a făcut recital, iar adversarii au marcat direct din corner VIDEO | Italia - Israel 4-1. ”Squadra Azzura” a făcut recital, iar adversarii au marcat direct din corner
Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”

Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”
VIDEO | O nouă seară magică în Nations League VIDEO | O nouă seară magică în Nations League

Eugen Neagoe a pus gând rău celor de la FCSB. ”Băieţii să demonstreze că suntem mai valoroşi”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 17 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21022123/1/f.png

FCSB – Universitatea Craiova, partidă din runda a 26-a din SuperLiga României, se dispută azi, de la ora 20:00, LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro. Etapa trecută, vicecampioana a câştigat, iar oltenii au obţinut şi ei succesul.

FCSB a învins FC Voluntari, scor 2-1, şi a ajuns la două victorii la rând în campionat, după ce a trecut şi de CFR Cluj, scor 1-0. De partea cealaltă, U. Craiova a învins cu 2-0 CFR Cluj, după ce anterior pierduse cu Farul, scor 1-2.

Antrenorul oltenilor, Eugen Neagoe a declarat că are încredere în elevii săi şi a punctat faptul că spera că jocul de duminică să fie unul spectaculos.

"Este un joc foarte important. Ştiţi foarte bine rivalitatea care există între cele două formaţii. Am crescut şi eu cu această rivalitate. FCSB sau Steaua şi Dinamo erau echipele cu care întotdeauna era important să obţinem rezultate bune.

Cred că baieţii sunt capabili să facă un joc frumos şi să obţinem cele trei puncte, pentru că sunt foarte importante.

Au jucători foarte buni cei de la FCSB, dar şi noi avem. Sper ca băieţii să demonstreze că suntem mai valoroşi decât cei de la FCSB. Mai avem încă două antrenamente până la joc şi cred că au înţeles ceea ce le-am cerut. Îmi doresc să fie un joc spectaculos şi să nu primim gol. Am lucrat şi fazele fixe, pentru că nu vreau ca cei de la FCSB să ne prindă descoperiţi”
, a explicat Neagoe, la conferinţa oficială de presă.

Înainte de startul meciului, cele două echipe sunt despărţite de trei puncte, în avantajul FCSB-ului.

LPF a anunţat două plecări de la FCSB! Jucătorii nu mai intrau în planurile lui Pintilii

Plecări de la FCSB şi după încheierea ferestrei de mercato. Cei de la LPF au anunţat că vicecampioana s-a despărţit de doi jucători. Niciunul dintre aceştia nu intra în planurile lui Mihai Pintilii.

Este vorba despre Cristian Dumitru (21 de ani) şi Florin Achim (31 de ani). Cei doi şi-au încheiat acordurile cu FCSB, prin decizia Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF.

”DUMITRU CRISTIAN COSMIN vs. FC FCSB SA – Încetare raporturi contractuale – Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părţilor începând cu data de 15.02.2023. Definitivă.

ACHIM FLORIN VASILE vs. FC FCSB SA – Încetare raporturi contractuale – Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părţilor începând cu data de 15.02.2023. Definitivă”,
 este comunicatul celor de la LPF.

Achim a fost adus în februarie 2022, însă a bifat un singur meci oficial. De cealaltă parte, Dumitru este la club din 2018, însă nu a fost păstrat în lot, fiind cedat sub formă de împrumut pe la mai multe cluburi, ultima dată a îmbracat tricoul celor de la CS Mioveni.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri