Ultima oră
Rangers se chinuie în campionat, iar englezii strigă după Ianis Hagi: ”El ştie să facă exact ce antrenorul vrea de la jucători” Rangers se chinuie în campionat, iar englezii strigă după Ianis Hagi: ”El ştie să facă exact ce antrenorul vrea de la jucători”
Campioana CSO Voluntari a câştigat Supercupa României, primul trofeu al sezonului în volei Campioana CSO Voluntari a câştigat Supercupa României, primul trofeu al sezonului în volei
Torino a suferit cu Lazio primul eşec stagional în Serie A Torino a suferit cu Lazio primul eşec stagional în Serie A
VIDEO | Gloria Buzău - Farul 1-0. Nou-promovata răpune fosta campioană VIDEO | Gloria Buzău - Farul 1-0. Nou-promovata răpune fosta campioană
Fostul selecţioner al Angliei, verdict dur în cazul lui Radu Drăguşin: ”Antrenorul e vinovat!” Fostul selecţioner al Angliei, verdict dur în cazul lui Radu Drăguşin: ”Antrenorul e vinovat!”
VIDEO | Celta Vigo - Girona 1-1. Gol spectaculos semnat de veteranul Iago Aspas VIDEO | Celta Vigo - Girona 1-1. Gol spectaculos semnat de veteranul Iago Aspas

E gata! Gică Hagi a dat răspunsul pentru FRF: ”O să scriu un comunicat!”

Echipa nationala Publicat pe 28 iul 2024
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21684631/1/farul-constanta-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-19-04-2024-2-1.jpg
După doi ani şi şase luni, Edi Iordănescu a părăsit echipa naţională a României. Anunţul a fost făcut, luni, de către Federaţia Română de Fotbal, după mai multe săptămâni în care decizia a fost anticipată.
 
Miercuri dimineaţă a avut loc şedinţa Comisiei Tehnice din cadrul FRF. După ce Edi Iordănescu a decis, luni, să nu mai continue pe banca echipei naţionale, Federaţia Română de Fotbal a început căutările pentru postul lăsat vacant.
 
În cadrul şedinţei de miercuri dimineaţă, fiecare membru cu drept de vot a dat o listă cu nominalizări, iar cel care a primit cele mai multe voturi este primul pe listă. Mihai Stoichiţă a anunţat că Gică Hagi este nominalizarea Comisiei Tehnice.
 
La conferinţa de presă premergătoare meciului pe care Farul îl va disputa cu Botoşani, Gică Hagi a anunţat că a s-a decis în privinţa venirii pe banca naţională, iar răspunsul îl va dezvălui după duelul de la Constanţa.
 
În direct la Prima Sport, Basarab Panduru a anunţat că Hagi va fi noul selecţioner al României. Fostul internaţional susţine că o problemă ar putea deveni antrenorul care ar trebui să îl înlocuiască pe Hagi la Farul
 
Farul Constanţa a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a treia a Superligii, în care a fost în superioritate numerică mai mult de jumătate de oră.
 
La finalul meciului, Gică Hagi a vorbit despre posibilitatea de a veni la naţională.
 
”N-am zis că după meciul cu Botoşani (n.r.- va da răspunsul). Nu, eu am acceptat proiectul de la Farul. Sau mai bine zis l-am început. Restul vom vedea, o să auziţi mâine un lucru clar.
 
O să scriu un comunicat şi atât. Trebuie să sun preşedintele (n.r.- Răzvan Burleanu), la fel cum dânsul m-a sunat. Îi voi spune lui primul şi după aceea o să ştiţi şi dumneavoastră. Pentru mine, Farul e foarte importantă”, a spus Gică Hagi, la flash-interviu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri