Ultima oră
VIDEO | Champions League: Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Salzburg - Brest 0-4. O nouă umilinţă pentru austrieci VIDEO | Champions League: Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Salzburg - Brest 0-4. O nouă umilinţă pentru austrieci
Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu
VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi
VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria
Fundaşul Robin Le Normand a suferit un traumatism cranian şi nu va evolua în meciul cu Benfica Fundaşul Robin Le Normand a suferit un traumatism cranian şi nu va evolua în meciul cu Benfica
Anunţ înainte de PAOK - FCSB! Vestea primită de campioana României Anunţ înainte de PAOK - FCSB! Vestea primită de campioana României

E gata! FRF face marele anunţ despre Edi Iordănescu ”Ăsta a fost termenul limită!”

Echipa nationala Publicat pe 15 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21669753/2/belgia-romania-euro-2024-22-06-2024-6.jpg

Edi Iordănescu ar putea să nu continue la naţională. După ce România a fost eliminată de Olanda la EURO, scor 0-3, selecţionerul a făcut mai multe declaraţii din care reiese că nu îşi va prelungi contractul.

Edi Iordănescu a punctat că familia are nevoie de el, iar acum Anghel Iordănescu a explicat ce a vrut fiul său să spună.

Se pare că Luca, fiul lui Edi, a avut de suferit din cauza comentariilor negative pe care le-a auzit la adresa tatălui său, iar acesta ar fi motivul pentru care selecţionerul se gândeşte foarte serios să renunţe la naţionala României.

Recent, Mircea Lucescu a recunoscut că Edi Iordănescu ar merita să rămână la echipa naţională, deoarece el a construit acest grup, care a făcut o figură frumoasă la EURO 2024. 

Până în acest moment, se pare că nu a fost semnat niciun acord între FRF şi Iordănescu, iar Emilian Hulubei (45 de ani), preşedintele AFAN şi membru în Comitetul Executiv al FRF, a dezvăluit că sunt şanse mici ca selecţionerul să continue la cârma echipei naţionale. 

"Are un termen limită. Probabil pe data de 23 vom afla dacă se va termina contractul sau vom avea un nou selecţioner. Comitetul Executiv se va întâlni pe 23 (iulie, n.r.).

Din ce ştiu, şansele sunt mici să semneze acum. Poate oferta va fi rediscutată", a spus Emilian Hulubei, potrivit Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri