Ultima oră
Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii” Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii”
VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene
CSM Bucureşti, victorie chinuită cu Podravka. Crina Pintea s-a accidentat CSM Bucureşti, victorie chinuită cu Podravka. Crina Pintea s-a accidentat
VIDEO | Momente emoţionante în Ghencea! Ciprian Tătăruşanu a dat lovitura de start VIDEO | Momente emoţionante în Ghencea! Ciprian Tătăruşanu a dat lovitura de start
LIVE VIDEO | FCSB - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Mihai Popescu a fost eliminat LIVE VIDEO | FCSB - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Mihai Popescu a fost eliminat
MM Stoica, extrem de deranjat de situaţia gazonului din Ghencea: „Am senzaţia că sunt porţiuni unde este vopsită iarba” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, extrem de deranjat de situaţia gazonului din Ghencea: „Am senzaţia că sunt porţiuni unde este vopsită iarba” | VIDEO EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, despre ultimele mutări de la FCSB. ”Puneţi-l pe cântar, e mai gras ca mine”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 15 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20859827/1/dragomir.jpg

Dumitru Dragomir (76 de ani) a discutat despre ultimele mutări de la FCSB chiar înaintea partidei cu Anderelcht de pe ”Arena Naţională” şi e de părere că oficiali ”roş-albaştrilor” greşesc în mai multe privinţe.

FCSB – Anderlecht, partidă contând pentru etapa a doua din grupele Conference League, va avea loc joi, de la ora 22:00 şi va fi redată în format live text de către site-ul www.PrimaSport.ro.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit despre situaţia lui Octavian Popescu, care este departe de forma pe care o arăta în sezonul trecut şi l-a comparat cu Florinel Coman.

”FCSB să aibă 12-13 jucatori care să ştie că sunt titulari. Pe Octavian Popescu l-au desfiinţat ca fotbalist. Lasă-l acolo unde juca înainte (n.r. - atacant lateral stânga în 4-3-3), ca să dea randament!

Este o diferenţă între Coman si Popescu. Coman joacă numai în lateral, Popescu este un fotbalist de viitor. Coman se bazează pe pătrunderi, dă pase filtrante, Popescu se bagă la fineţuri”, a declarat Dragomir, la GSP.

Dumitru Dragomir, despre venirea lui Omrani: ”Puneţi-l pe cântar, e mai gras ca mine”

”Oracolul” nu îi vede un viitor lui Omrani la FCSB din cauza kilogramelor în plus pe care la are francezul şi e de părere că Nicolae Dică nu avea nevoie de încă un atacant, atâta vreme cât îl are pe Ianis Stoica.

”Lăsaţi-mă cu Omrani. În primul rand, puneţi-l pe cântar, e mai gras ca mine. Nu poate fi fotbalist unul cu trei kilograme în plus. Pâna le dă jos, pierde tonusul muscular. Nu poate sa fugă, face 2-3 sprinturi şi stă la umbră.

Între Omrani şi Stoica, aş fi forţat cu Stoica. L-au curăţat şi pe ăsta! E aşa un tip conflictual Omrani, a avut un conflict şi cu Dan Petrescu. A avut o perioada bunicică, nu a avut niciodată una bună. Nu se va impune nicidecum titular.

Poate face unul, două, trei jocuri bune, pentru că orice fotbalist face aşa, dar nu poate face mai multe la rând, cum face Olaru. Posibil să greşesc, nu sunt purtătorul adevărului absolut”, a mai spus Dragomir.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele