Ultima oră
Neluţu Sabău, mesaj războinic după revenirea spectaculoasă cu Slobozia: ”Trebuie să alerge, pentru că talent au. Trebuie să alergi!”

Neluţu Sabău, mesaj războinic după revenirea spectaculoasă cu Slobozia: ”Trebuie să alerge, pentru că talent au. Trebuie să alergi!”
Campioana CSO Voluntari, debut cu înfrângere pe teren propriu în Divizia A la volei feminin Campioana CSO Voluntari, debut cu înfrângere pe teren propriu în Divizia A la volei feminin
Dan Şucu îi strică planurile lui Neluţu Varga! Jucătorul dorit cu insistenţă de CFR Cluj, la un pas să semneze cu Rapid Dan Şucu îi strică planurile lui Neluţu Varga! Jucătorul dorit cu insistenţă de CFR Cluj, la un pas să semneze cu Rapid
Ultimă oră! Andrei Raţiu, direct la un grand din La Liga! Anunţul făcut în Spania: ”Un transfer imediat!”

Ultimă oră! Andrei Raţiu, direct la un grand din La Liga! Anunţul făcut în Spania: ”Un transfer imediat!”
VIDEO | Arsenal - Southampton 3-1. ”Tunarii” au avut o tresărire de orgoliu după ce au fost conduşi VIDEO | Arsenal - Southampton 3-1. ”Tunarii” au avut o tresărire de orgoliu după ce au fost conduşi
VIDEO | Manchester City - Fulham 3-2. Succes cu mari emoţii pentru Pep Guardiola VIDEO | Manchester City - Fulham 3-2. Succes cu mari emoţii pentru Pep Guardiola

Dorin Goian ştie cine va marca cu Belgia: ”Am mare încredere în el!” | VIDEO EXCLUSIV

Echipa nationala Publicat pe 22 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21639021/1/goian.jpg

Belgia întâlneşte România într-un duel ce face parte din a doua rundă a grupei E de la Campionatul European de Fotbal 2024. Partida va avea loc cu începere de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe PrimaSport.ro.

Belgia a pierdut surprinzător în primul meci, scor 1-0 cu Slovacia, după un meci şters făcut de Kevin De Bruyne & compania. Belgienii au nevoie de victorie pentru a rămâne în cărţi pentru calificarea la turneul final.

De cealaltă parte, România a produs surpriza la care puţini se aşteptau. „Tricolorii” au obţinut cea de-a doua victorie din istorie de la un Campionat European, în faţa Ucrainei, scor 3-0. Golurile naţionalei noastre au fost reuşite de Nicolae Stanciu, Denis Drăguş şi Răzvan Marin.

Statistica întâlnirilor direct este de partea noastră. De-a lungul timpului, România a învins Belgia de 3 ori în cele 5 meciuri disputate între cele două naţionale.

În direct la Prima Sport din Ucraina, Dorin Goian a oferit mai multe declaraţii înainte de partida cu Belgia. El crede că Denis Drăguş va marca şi contra celei mai valoroase adversare din grupa noastră. 

"Mă bucur să fiu aici. Diseară, meci dificil, poate mult mai dificil decât cel cu Ucraina, că e clar că belgienii nu îşi permit pas greşit, dar la cum am văzut noi că suntem după primul joc cred că avem şanse foarte mari să trecem de grupe. Vedem cu toţii, văd că este o nebunie aici în Koln, atmosfera este senzaţională, iar noi ca suporteri nu putem decât să le ţinem pumnii. 

Să ne apărăm foarte bine, la fel de bine cum am făcut-o cu Ucraina. Am mare încredere în toată echipa. Fundaşii să joace la fel de bine precum cu Ucraina, cu toţii să ne apărăm, că presiunea este pe belgieni, iar noi cu un singur punct ne considerăm calificaţi. 

Atmosfera este foarte frumoasă (n.r. - pe străzile din Koln), foarte mulţi români, toţi cântă de pe la ora 12:00, toţi suntem conectaţi, iar la final sper să ne bucurăm. Gata, a trecut cariera mea, acum sunt suporter, am băut şi o bere, intru în atmosfera jocului. 

Şi 0-0 ar fi grozav, dar azi cred că va marca Drăguş. Am mare încredere în el. Multă lume m-a întrebat cum ar trebui să jucăm. Cred că ar trebui să abordăm fiecare meci cu cea mai bună garnitură, că dacă odihnim jucători şi încercăm să jucăm cu cei care au evoluat mai puţin... Dacă oboseala nu e prea mare, aş merge pe cea mai bună garnitură a României şi să scoatem maximum din fiecare joc", a declarat fostul fundaş al naţionalei României, Dorin Goian, la Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt