Ultima oră
Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025! Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025!
Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el” Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el”
Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”

Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”
Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini
Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB
Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?” Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?”

Dezvăluiri incredibile făcute de Dănuţ Lupu! Blatul care nu a ieşit din cauza unui jucător. „Eu m-am dus şi le-am promis suma asta”

Fotbal Romania Publicat pe 13 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21666738/1/lupu.png

Dănuţ Lupu a dezvăluit detalii din blatul eşuat, în sezonul 1997/1998, când Rapid a remizat, scor 2-2, în faţa Universităţii Craiova.

Fostul jucător a lui Rapid şi Dinamo a vorbit în amănunt despre meciul în care giuleştenii au pierdut titlul în faţa Stelei, în sezonul 1997/1998. Lupu a dezvăluit că Ionel Ganea a fost cel care le-a spulberat şansele, cu o „dublă” marcată în acel meci.

„La Craiova – Rapid, au acceptat 200.000 de euro şi au pierdut 5 milioane de euro.

Fii atent, ei aveau primă dacă ar fi câştigat vreo 20.000 de euro. Noi aveam primă de câştigarea campionatului pe care eram dispuşi să le-o dăm lor. Eu am fost.

M-am dus şi le-am promis suma asta. Le-am spus că le dăm prima noastră de câştigarea campionatului. Era aproape de suma pe care au luat-o ei din cealaltă parte. Noi aveam vreo 20.000 de euro de om.

Eu am avut discuţia. Le-am spus: «Uitaţi banii! În Cupă, chiar dacă vă batem, voi jucaţi în Cupa Cupelor. Vă mai luaţi şi bani de acolo». Şi ei au spus nu. Am vorbit cu jucătorii.

S-a trezit nebunul de Ganea. Care apoi a venit la noi. Ne-a dat două goluri. S-a trezit să joace el, cum s-a trezit Robert Niţă cu Dinamo”, a spus Dănuţ Lupu, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele