Ultima oră
Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament
Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri
Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open
Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open
VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează! VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează!
Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB! Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB!

Detalii legate de posibilul transfer al lui Ianis Hagi la Fenerbahce! Jose Mourinho ar putea fi cheia mutării. „Întotdeauna l-a văzut ca pe un jucător de mare calitate”

Stranieri Publicat pe 9 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21623349/1/hagi-2.jpg

Ianis Hagi este foarte aproape de o despărţire de Rangers în acestă vară, iar o mutare la Fenerbahce ar fi posibilă.

Noul decar al naţionalei României a fost împrumutat la Deportivo Alaves, dar pentru că evoluţiile sale la echipa din Spania nu au fost convingătoare Rangers vrea să îl vândă. 

Abia ajuns la Fenerbahce, Jose Mourinho promite o vară cu multe transferuri la echipa din Turcia, pentru a avea şanse să se bată la titlu în sezonul viitor. Victor Becali a dezvăluit că una dintre posibile mutări ar putea fi Ianis Hagi, jucător pe care lusitanul îl apreciază.

„Momentan noi nu ştim nimic concret în ceea ce priveşte transferul lui Ianis Hagi la Fenerbahce. Ştiţi foarte bine care este relaţia noastră cu Jose Mourinho. Momentan nu este nimic. Dar asta nu înseamnă că Ianis Hagi nu ar putea ajunge la Fenerbahce.

Întotdeauna Mourinho l-a plăcut pe Ianis Hagi. Întotdeauna l-a văzut ca pe un jucător de mare calitate. Sunt alegeri acum la Fenerbahce. După ce se liniştesc lucrurile, Mourinho se apucă şi el de treabă şi face lista de transferuri.

Nu putem să confirmăm acum că Ianis va ajunge la Fenerbahce, dar orice se poate întâmpla în viitorul apropiat. Mourinho va aduce jucători de peste 100.000.000 de euro. Acesta este bugetul record pe care Fener i-l pune la dispoziţie şi va aduce jucători foarte, foarte valoroşi”, a declarat Victor Becali, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele