Ultima oră
Emil Săndoi ştie de ce a fost răpus de Dan Petrescu: ”Trebuia să facem asta!”

Emil Săndoi ştie de ce a fost răpus de Dan Petrescu: ”Trebuia să facem asta!”
Dan Petrescu a ieşit la atac după victoria cu Poli Iaşi: ”CFR are zero penalty-uri primite până acum!”

Dan Petrescu a ieşit la atac după victoria cu Poli Iaşi: ”CFR are zero penalty-uri primite până acum!”
Everton – Newcastle 0-0. Remiza nimănui în Premier League Everton – Newcastle 0-0. Remiza nimănui în Premier League
VIDEO | Real Valladolid – Rayo Vallecano 1-2. Andrei Raţiu a contribuit la un gol al învingătorilor VIDEO | Real Valladolid – Rayo Vallecano 1-2. Andrei Raţiu a contribuit la un gol al învingătorilor
MM Stoica a numit reuşita anului în fotbalul românesc: „Ăsta e gol care candidează la premiul Puskas!” | EXCLUSIV MM Stoica a numit reuşita anului în fotbalul românesc: „Ăsta e gol care candidează la premiul Puskas!” | EXCLUSIV
VIDEO | Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Baiaram egalează VIDEO | Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Baiaram egalează

Descrierea pe care i-au făcut-o belgienii lui Nicolae Stanciu. „Nu a reuşit niciodată să se adapteze într-un mediu nou pentru el”

Echipa nationala Publicat pe 22 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21638752/1/antrenament-romania-inaintea-meciului-cu-belgia-euro-2024-21-06-2024-1.jpg

Belgienii l-au descris pe Nicolae Stanciu, înainte de meciul Belgia - România.

Belgia întâlneşte România într-un duel ce face parte din a doua rundă a grupei E de la Campionatul European de Fotbal 2024. Partida va avea loc cu începere de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe PrimaSport.ro.

Jurnaliştii belgieni l-au analizat pe căpitanul naţionalei României şi au concluzionat că este un jucător complet diferit faţă de perioada când acesta evolua pentru Anderlecht, în 2016-2018.

"Nicolae Stanciu este căpitanul României şi statusul său din echipa naţională contrastează cu impresia lăsată în perioada în care a evoluat pentru Anderlecht. Acum, el are un rol crucial în naţionala României.

Când discutăm cu interlocutori români despre Nicolae Stanciu, ne dăm seama că este departe de imaginea lăsată în Belgia, aceea de băiat modest, care nu a reuşit niciodată să se adapteze într-un mediu nou pentru el.

Ilie Dumitrescu, pe care l-am intervievat pentru a prefaţa Belgia - România, este chiar puţin surprins să audă că se vorbeşte despre el (n.r. Stanciu) ca despre un eşec. Azi, situaţia este complet diferită. Stanciu este căpitanul naţionalei României şi se comportă în consecinţă.

'Este unul dintre cei mai respectaţi jucători în vestiar. Nu e gură-mare, aşa cum se spune, ci mai degrabă un tip echilibrat', a asigurat Alexandre Lazar, editor la publicaţia So Foot.

Şi este un singur lucru pe care Stanciu îl urăşte: ca un jucător din naţională să fie criticat. 'Stanciu urăşte asta şi a ieşit în faţă pentru a-şi apăra un coleg. Cam genul ăsta de persoană şi de căpitan este'. Şi dacă va evolua precum a făcut-o cu Ucraina, popularitatea sa nu are cum să scadă.", au scris jurnaliştii de la walfoot.be.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri