Ultima oră
VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat cursa sprint de la Marele Premiu al Japoniei. Pedro Acosta a condus, dar a căzut pe final VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat cursa sprint de la Marele Premiu al Japoniei. Pedro Acosta a condus, dar a căzut pe final
VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş, în direct la Prima Sport 1. Piteştenii au deschis scorul VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş, în direct la Prima Sport 1. Piteştenii au deschis scorul
Monica Niculescu şi Gabriela Ruse s-au calificat în finala de dublu, la turneul de categorie WTA 125 de la Hong Kong Monica Niculescu şi Gabriela Ruse s-au calificat în finala de dublu, la turneul de categorie WTA 125 de la Hong Kong
Gigi Becali nu stat pe gânduri! 7 schimbări în primul 11 pentru FCSB – Gloria Buzău. Cum arată echipa de start Gigi Becali nu stat pe gânduri! 7 schimbări în primul 11 pentru FCSB – Gloria Buzău. Cum arată echipa de start
Nneka Onyejekwe şi-a anunţat încheierea carierei, după 23 de ani de performanţe Nneka Onyejekwe şi-a anunţat încheierea carierei, după 23 de ani de performanţe
Convocare surprinzătoare în naţionala Italiei! Fiul legendarului jucător, pentru prima oară în „Squadra Azzurra” Convocare surprinzătoare în naţionala Italiei! Fiul legendarului jucător, pentru prima oară în „Squadra Azzurra”

Dănuţ Lupu nu s-a mai abţinut după ce a văzut evoluţia lui Ianis Hagi cu Belgia. Stanciu a fost şi el luat la ţintă: ”De ce îl bagi? Trebuia schimbat în minutul 20!”

Echipa nationala Publicat pe 24 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21641304/1/ianis.jpg

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-0, de selecţionata Belgiei, într-un meci disputat la Koln, în etapa a doua a grupei E de la Euro 2024. Ca urmare a acestui rezultat, calificarea în optimile de finală se va decide în ultima etapă a grupelor. România este lider în clasamentul grupei, dar toate cele patru echipe au câte trei puncte.

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, sâmbătă seară, că este mulţumit de evoluţia tricolorilor la meciul cu Belgia, subliniind că aceştia au dat tot ce au putut. El a mai spus că meciul cu Slovacia, decisiv pentru calificarea în optimi la Euro-2024, este momentul adevărului pentru toată lumea.

La câteva zile după meci, Dănuţ Lupu a oferit mai multe declaraţii. El a analizat prestaţia pe care a avut-o Ianis Hagi, fotbalist care a intrat pe parcursul meciului. 

”Mi s-a părut că nu are încredere în el, se vede că nici la echipa de club nu joacă. În general a pasat în spate toate mingile pe care le-a avut, se vede că nu are nici jocuri în picioare. Nu cred că a fost o schimbare inspirată, la fel ca şi la Alibec. Olaru a alergat foarte mult, a fost în media echipei. De la Olaru nu ai pretenţiile pe care le are lumea de la Ianis, deci nu putem să îi comparăm. Toată lumea se aşteaptă ca Ianis să facă diferenţa, dar este foarte greu atâta timp cât nu joacă la echipa de club”, a spus Lupu, la Fanatik. 

”Nu cred că Ianis i-a spus că nu poate să joace acolo, dacă tot îţi doreşti să joci, de ce joci aşa? Tu spui că nu poate să joace acolo, de ce-l mai bagi?”.

”Şi cu o zi înainte am spus că Ianis este singurul jucător, care poate să scoată un fault, să bată o lovitură liberă jucând într-o poziţie care îl avantajează. Din momentul în care a intrat a fost peste toţi mijlocaşii pe care i-am avut.

”Dacă vrei să ataci şi să dai o pasă, Ianis era singura soluţie pentru mijlocul terenului. Nu puteai să îl scoţi pe Man pentru că a jucat bine, iar Ianis poate să joace în zona centrală în locul lui Stanciu”, a spus Şumi.

Dănuţ Lupu a vorbit şi despre evoluţia fără realizări a lui Nicolae Stanciu. 

 ”Stanciu trebuia schimbat în minutul 20, cu scuzele de rigoare. Eu spun asta după ce am văzut meciul 90 de minute, nici nu a ajuns să tragă la poartă. Toate duelurile le-am pierdut cu Belgia”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri