Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

Curg în continuare criticile la adresa lui Edi Iordănescu, după decizia de a nu-l convoca pe Mitriţă. „E jupânul, face ce vrea!”

Echipa nationala Publicat pe 24 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21604060/1/farul-constanta-universitatea-craiova-play-off-superliga-superbet-13-05-2024.jpg

Edi Iordănesu a decis să nu îl convoace pe Alexandru Mitriţă la echipa naţională, iar Sorin Cârţu l-a criticat.

Selecţionerul naţionalei României a decis ca Mitriţă să rămână acasă pentru acest EURO, cu toate că jucătorul este unul dintre cei mai buni din Superliga, iar cifrele sale evidenţiază destul de clar acest lucru.

Sorin Cârţu a criticat decizia luată de Edward Iordănescu, dar a mărturisit că se aştepta ca Mitriţă să nu fie luat în lotul preliminar pentru turneul final din Germania.

„Eu eram sigur că nu-l ia! A avut cifre, dar dacă el (n.r. Edi Iordănescu) le ignoră, acum ce să-i faci? E jupânul, echipa lui s-a calificat şi face ce vrea! Antrenorul e suveran! Poate că şi i-a pus în cap pe cei din Oltenia, dar ce-l interesează pe el?

E decizia lui şi n-ai ce să-i faci! Şi eu am fost antrenor şi am avut parte de momente în care a trebuit să iau decizii şi am nemulţumit lumea. Uneori a ieşit bine, alteori nu şi au avut ei dreptate… Asta e!

Din punctul meu de vedere, eu zic că trebuia să facă parte din lot! Dar întotdeauna am zis că n-o să-l ia. Mitriţă să-şi vadă de viaţa lui de fotbalist, să ia deciziile cele mai bune pentru el, duminică să facă o partidă mare şi să califice echipa în Conference şi să uite de relaţia asta”, a declarat Sorin Cârţu, conform gsp.ro.

  • 16 goluri şi 14 pase decisive a reuşit Mitriţă în tricoul lui U. Craiova, în acest sezon
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri