Ultima oră
OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat
Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume
Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România
EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB
NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă
Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal

Cristi Chivu şi-a anunţat plecarea de la Inter! Unde ar putea ajunge românul după despărţirea de italieni

Fotbal Internațional Publicat pe 28 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21608320/1/chivu.jpg

Cristi Chivu şi-a anunţat plecarea de la Inter Primavera, după ce echipa U19 a ratat câştigarea campionatului de tineret.

Inter Primavera a pierdut în faţa lui Sassuolo, scor 3-1, în semifinalele campionatului de tineret, după ce a terminat primul loc în sezonul regular şi s-a calificat în Final Four-ul competiţiei. 

După meci, Cristi Chivu a anunţat că părăseşte echipa U19 a lui Inter, formaţie pe care o antrena 2021.

„Şi cu asta s-a încheiat aventura mea în academia lui Inter. Vreau să le mulţumesc tuturor. Au fost 6 ani fantastici, am dat tot ce am putut, dar a venit momentul să plec. Ce urmează? Momentan o să îmi iau câteva zile libere, apoi vom vedea”, a declarat Chivu, citat de jurnalistul italian Pasquale Guarro.

Chivu ar putea ajunge la Ajax

Chivu a fost luat în vizorul lui Ajax, câştigătoare a cinci titluri de UEFA Champions League (1971, 1972, 1973, 1995), formaţie la care fostul fundaş a evoluat 4 ani, din 1999 până în 2003.

Olandezii ocupă locul 5 în Evredivisie după un sezon mult sub aşteptări, în care s-au aflat la un moment dat pe loc retrogradabil. În acest context, oficialii clubului doresc o schimbare la nivelul băncii tenhnice.

Astfel, Ajax ar vrea să îi propună lui Chivu un contract pe o durată de cinci ani, conform jurnalistului italian Gianluca Di Marzio. La început, fostul fundaş al naţionalei va fi secundul antrenorului principal, cel mai probabil Graham Potter, fostul tehnician de la Chelsea, iar după 2-3 ani să devină principal.

  • 3 trofee a câştigat Chivu ca jucător cu Ajax: titlul în Eredivisie, Cupa şi Supercupa Olandei
  • În sezonul 2001/2002, Cristi Chivu a fost desemnat jucătorul anului la Ajax
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri